⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Eskiden her avrupa maçına özgüven ile çıkardık hain yağlı surat döneminde sürekli yenilerek o özgüven kayboldu artık sinerji oluşturamıyoruz

Sen önce son yıllarda büyük takımlara karşı ne kadar çaresiz kaldığımız gör
Her maçın havası farklıdır eskiyi gözönüne alacaksak psg nin de ligdeki maçlarına bak derim..Ben bu takımın tüm sezon böyle olacağını düşünmüyorum Psg maçıyla çıkışa geçeceğiz biliyorum

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PSG maçında yenilebiliriz, ama yenileceksek o özlenen Galatasaray'ı izleyerek yenilelim. Takımdan bir reaksiyon görme zamanı artık. Olur veya olmaz. Zaten olursa sürpriz olacak.

Kadromuz çok kaliteli. Biliyorum ortada oyun yok sokarım kadroya diyeceksiniz ama bu tip adamlar böyle maçlarda ortaya çıkar.
Screenshot_20190930-222747.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor'u oynatın yahu şu maç tamam bizde biliyoruz Emre'nin hala profesyonel futboldan çok uzakta olduğunu da çocuk çok yetenekli. Psg'yi organize ataklar ile / duran top ile vs. savunmasını geçebileceğimizi sanmıyorum en azından Emre Mor belki bireysel yetenekleri ile iş yapar

Çaresiz bir şekilde kaybettiğimiz maçların listesini yapacak var mı Chelsea deplasmanı dahil

Neymar,Cavani,Mbappe,Di Maria gibi ultra süper yıldız hücum hattı olan takımda en etkili hücum oyuncularınin sağ bek Monier,sol bek Bernard ve orta saha Veratti olduğu ilginç bir galaktikos organizasyonu ile oynayacağız...Oyun olarak değil ama skor olarak bir sürpriz neden olmasın, sonuçta futbolu bunun için çok seviyoruz.

Yenik başlamaz ama 10.dakikada 2 0 geriye düşer

Takım bütçelerinin milyar dolar seviyelerine geldiği bir dönemde, biz ancak listeye 75. Sıradan girebiliyoruz yıllar önce dalga geçtiğimiz küçümsediğimiz çoğu avrupa takımı bizi bütçeleriyle ya yakalamış yada 2 ye 3 e katlamış.

Bizi bu ortamda ya zengin bir arap şeyhi bularak yada geçmişten gelen kimliğimiz ile ayakta durabiliriz.

Maç içinde ilk 10 dk da 2-0 olmak ile, 2 gün öncesinden 2-0 olmak arasında fark var.

Yine Babel, Mariano ve Nagatomo oynamaz umarım. Bence takımın tempo yapamamasında en büyük sorumlu bu 3 şahıs. Nagatomo'ya yine savunması yüzünden katlanılır da Babel ve Mariano'ya dayanamıyorum

Mevcut sistemden vazgeçmeyeceksek bile böyle oynamalıyız ;

Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Belhanda Seri
Feghouli Falcao Andone

Geri
Üst Alt