⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

simdi bazı arkadaslar auu oww yapacak ama bu macta farklı bir skorla yenilmemiz tek çare yoksa hoca inat ve hatalarından vazgecip radikal degisikliler yapmayacak bizim icin zaten önemli olan lig

terim saglam yenilgiler sonrası herzaman keskin hamleler yapmıstır o yuzden bu mactaki yenilgi fatih hocayı uyandıracaktır eminim
yanındakiler bile hocaya iyi yoldayız diyorlar leventin konusmalardan belli.

O eski Terim maalesef artık yok.

Bu maç sahaya sürülecek ilk 11 sezonun geri kalanı konusunda ipucu verecek. Hatalardan ders alınmış mı görelim.

1569758412425.webp

Bizi bu kadar ümitsiz hale getiren teknik ekibe ne demek lazım bilemiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Maç oynanmasın 0-2 tescil edelim deseler kabul ederim.

hem fizikleriyle hem teknikleriyle temiz bi sopa çekip giderler. ceza sahasına en fazla 1-2 defa girebiliriz muhtemelen

İnşallah kendilerini çok fazla zorlamazlar yoksa acı bir skor ortaya çıkabilir. Oynayıpta yenilsek keşke diyeceğim ama oyun olarak yine kötü olacağımızdan eminim

Bu savunmadaki luyindana ve marcao dan dolayı çok tatsız olaylar yaşanmaya gebe bir maç...

Buna benzer bir maç bekliyorum şahsen.

Böyle bişey olur, Ünal Başkan tekmeyi basmıştı galba bu maç sonu.

galatasaray+real+madrid.Jpeg

Bizim takım bu oyunla gol falan atamaz, 0-0'lık skor alabileceğimiz en iyi sonuç.

Gol atmayı geçtim artık bu takım gol yemiyorsa rakip gerçekten maldır.

hafta sonu daha önemli macimiz var yedekler sans bulsun mariano feguli belhanda nagatomo dinlenmeli.babel ilk 18 de olmamali.

Geri
Üst Alt