⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Hocanın demecini daha şimdi yeni okudum da bildiğin fark yemeye hazırlık yapmış 🤣 eksik de olsa zebellah gibi takım, skoru oyunu vs bırakın psg gibi bir takıma karşı oynamanın tadını çıkarın demiş. Nereden nereye yav tudoru zerre sevmem bilen bilir, şu açıklamaları o yapsa içinden geçmişti şimdi bazı arkadaşlar, resmen skandal bşr açıklama yapmış. Hocayı tanıyamıyorum.

Bu Isler sirasiyla ise once biz onlari yendik sonra onlar bizi. Biz onlari yine yendik sonra onlar bizi yine yendi. Yarin sira bizde

Yarın gece her şeyi geçtim bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadığının farkında olmayıp sahaya Milano deplasmanında Slavia Prag'ın koyduğu kadar bir karakter koymayan Galatasaray izlersem ağır küfür ederim.

Yarın gece her şeyi geçtim bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadığının farkında olmayıp sahaya Milano deplasmanında Slavia Prag'ın koyduğu kadar bir karakter koymayan Galatasaray izlersem ağır küfür ederim.
Karakter falan değil ki abi olay Prag kadro seviyesine göre baya iyi oynayan, oynatılan bi takım. Koşu mesafesinde de liderlerdi hatırladığım kadarıyla. Bizim oyuncular isterse hayatını koysun ortaya hiçbir şey değişmez asıl sıkıntılar düzelmediği sürece. Yarın da farklı bi takım izlemeyeceğiz yine kanser eden bi performans olacak. Bu da çok doğal oyuncular açısından..

Karakter falan değil ki abi olay Prag kadro seviyesine göre baya iyi oynayan, oynatılan bi takım. Koşu mesafesinde de liderlerdi hatırladığım kadarıyla. Bizim oyuncular isterse hayatını koysun ortaya hiçbir şey değişmez asıl sıkıntılar düzelmediği sürece. Yarın da farklı bi takım izlemeyeceğiz yine kanser eden bi performans olacak. Bu da çok doğal oyuncular açısından..

Hayır sistem olarak felaketiz, saha yerleşimimiz çok kötü ama işin emek kısmında da büyük çaba koyduğumuz söylenemez. Ben oyuncuların açıkca maç seçtiklerini düşünüyorum daha doğrusu umuyorum, 2017-18 Beşiktaş'ı gibi. Yok bizim maksimumuz buysa da gördüğümüz takımın emek koymuş haliyse bu yıl çok işimiz var demektir.

----------------------------------------------- Muslera -------------------------------------------
----------Luyindama ------------------------Donk ---------------------Marcao ------------------

---------Sener------------------------------Nzonzi-----------------------------Nagatomo-----------
-------------------Belhanda-----------------------------------Seri------------------------------------------
--------------------------------Andone-------------Falcao-------------------------------------------

Belki bu kadroyla Juventus macina benzer bir oyun taktiğiyle Psg'nin kanat etkinliğini azaltabiliriz. Andone yerine Babel ve Belhanda yerine Fegouli'de olabilir.

Korkunun ecele faydasi yok. Yeni gelin gibi beklemeyip Nuri Alco gibi yamulalim

4-2-2-2 oynamamiz lazim aralarindaki mesafe azalir paslasarak belki birsey yapilir bu taktik harici hicbiri işe yaramaz

"Benim olduğum bir yerde Galatasaray taraftarının karamsarlığını hiç kabul edemem."
IMPARATOR

EFvKrCJXoAEumXf

----------------------------------------------- Muslera -------------------------------------------
----------Luyindama ------------------------Donk ---------------------Marcao ------------------

---------Sener------------------------------Nzonzi-----------------------------Nagatomo-----------
-------------------Belhanda-----------------------------------Seri------------------------------------------
--------------------------------Andone-------------Falcao-------------------------------------------

Belki bu kadroyla Juventus macina benzer bir oyun taktiğiyle Psg'nin kanat etkinliğini azaltabiliriz. Andone yerine Babel ve Belhanda yerine Fegouli'de olabilir.
Merhaba Stefan bey forumumuza hoşgeldiniz.

Ya da herzlich willkommen mi desem.

sent via GSC

Muslera ya geri pas atma konusunda rekor pas sayısına ulaşabiliriz bugün takım olarak.

sent via GSC

bu maçı izlesekte mi uyusak imzlemesekte mi uyusak

Geri
Üst Alt