⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Çokta enseyi karartmaya gerek yok. Asıl önemli olan bu Arena'da devlerle boy gösterebilmek. Avrupa'ya hiç gidememekten ise gidip Psg'den fark yemek bin kat iyidir.

Yalnız 5 gol yesek bile en azından bir tanede biz atalım. Psg'nin bizi yenmesi sürpriz değil zaten. Bir kaç gol pozisyonuna girelim, bir gol atalım yeter.

En büyük sansimiz GSC olabilir bu macta.
Forumun cok büyük bölümü yenilecegiz ve fark yiyecegiz demesi, Galatasarayimiz adina cok büyük bir güc olabilir :berkan:

mağlubiyet zaten bekliyoruz ama tarihi bir skor olmaması en büyük temennimiz.

Symon Marciniak hocam tek ümidimiz sensin çık yap şovunu mavileri teker teker oyundan saf dışı bırakalım.

Sergio "Gelin Bakalım..." diyor

EFyja4tWwAEIDyY.webp

ulan şuraya bak be adamları bildiğin yemişiz . orta sahayı geçememişler resmen , skora aldanmayın ;)

orta saha pire gibi , psg topu alır almaz 3 saniye sonra bizde yine

Takım olur, birlikte hareket edersek ve rakibi gözümüzde büyütmezsek ben formsuz PSG'nin puan kaybedeceğine inanıyorum...

Önderini takip et Galatasaray...

1569937156830.webp

Bu akşam bu maçtan puan çıkaracağız. Neden emin olduğumu şuradan görebilirsiniz:

043375fb-5984-42a0-8063-17cf3fca9290-jpeg.62514
Sizin mantık su, Galatasaray'da sistem yok kesin kaybeder / muhakkak kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsın.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 6.50 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

8 lig maçında iki kez mağlup olan Paris size kalsa 7-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Parayı koklarsın Mahir Bey.

Yav lütfen 3ten fazla gol yemeyin. Kazanmanızı beklemiyoruz bari insan gibi skorla yenilin.

Geri
Üst Alt