⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

...
Bu maçta psgnin oyunu sonucu belirleyecektir.
arkada çok boşluk verirlerse ofansif anlamda etkili olma ihtimalimiz olur.
ama bu sefer çok büyük bir ihtimalle kalemizde gol ve goller görebiliriz.
Eğerki psg takım savunmasını ve hücumu aynı oranda doğru yapsın az skorlu mağlubiyetler bizim için hayırlı olur.

işte onu bi tane biz yapıyoruz. real kendi evinde bize karşı da oynasa adamların önceliği gol yememek oluyor. acelesi yok ki gol atmak için. maç 90 dakika. neden yenmek varken bk gibi bi gol yeyip yenilsin ki adam. atamazsam puanları bölüşürüz kafasındalar.

yanılabilirim fakat benim tahminime göre, burası şl olduğu için psg pek fazla pozisyon vermeden rahat bi galibiyet alıp gider gibi. 3-0 falan.

milletin takımı yenilse bile düzenli düzenli. bizimkiler haldur huldur. derbide de öyleydi. kimin nerde oynadığı bile belli değil.

Konu fark yeme muhabbetinden geçilmiyor. Yok 11 kişi defans yapalım diyenler, yok hükmen yenilelim diyenler..

Fark yesek nolacak arkadaş? Puan mı silecekler? Küme mi düşürecekler ? Yersek de yeriz. Dünyanın sonu değil. 2000 senesinde Chealsea’den 5 yemedik mi? Sonrasında ne oldu? Namağlup UEFA kupası aldık. Real’den 6 yiyip Juventus’lu gruptan çıkmadık mı?

Ezik gibi 90 dakika ceza sahasına kapanıp 1-0 yenilmektense, umut veren bir futbol oynayıp 6-0 yenilmeyi tercih ederim. Karabükspor taraftarı değilsiniz kendinize gelin.

psg bizi küçümser ise puan alabiliriz diye düşünüyorum

Hiçbir maçı kaçırmayan çok tanıdığım var.Hepsi soğumuş takımdan.
Fatih hoca masal anlatıyor.Egoları Galatasarayın üzerinde.Herşeyi ben bilirim havasında.Burada başlıca sıkıntı kötü oyun falan değil..
göz göre göre yapılan basit hatalar taraftarı soğutuyor.Taraftar sahadaki oyunculara bakıyor alayı ruhsuz.Herşeyi eline yüzüne bulaştıran, takımın haklarını koruma noktasında aciz bir yönetim..Bu yönetici zaafı senelerdir böyle..
Sen elinden geleni yaparsın.Ama gene başarısız olursun.Taraftar o zaman seni hiçbir vakit yanlız bırakmaz.

Yahu ne transfer döneminde ne şu sürecde sürekli hatalar yapılıyor.Ama hiçbir şekilde önlem alınmıyor.
transfer planlaması rezalet.Hala albayrak transfer yapıyor. Oyuncu tercihlerinde sıkıntı var.yetersizliği artık çok net olan belhanda aşkı devam ediyor.Sanki takım çok iyi top oynuyormuş gibi hemen hemen aynı kadro her hafta sahaya çıkıyor.Oyuncu değişikliklerinde hiçbir değişiklik yok.Levent şahin hala görevde..Yöneticiler taraftar tepki vermeden klübün haklarını korumuyorlar.Umurlarında değil.Başımızda böyle yönetim olursa sahadaki oyuncularda sahada ruhsuz ruhsuz dolaşırlar.

Yahu Allah aşkına çok mu zordu fişek gibi bir takım kurmak.
İşte geçmiş senelerden ders almazsan, bu işte yetersiz olan Albayrağa transferleri yaptırırsan,zaten kırk yılda bir danıştığınız marcao gibi yetersizi bulup tavsiye eden scout ekibini orada tutarsan fişek gibi takım falan kuramazsın..

Bu maçta psgnin oyunu sonucu belirleyecektir.
arkada çok boşluk verirlerse ofansif anlamda etkili olma ihtimalimiz olur.
ama bu sefer çok büyük bir ihtimalle kalemizde gol ve goller görebiliriz.
Eğerki psg takım savunmasını ve hücumu aynı oranda doğru yapsın az skorlu mağlubiyetler bizim için hayırlı olur.

Yahu Albayrak kafasına göre mi seçiyor alınacak oyuncuları ? Adam sadece görüşmeleri yapıyor. Falcao’yu bile gitti aldı işte, daha ne derdiniz var şu adamla? Herkesi eleştirmişsin, bir tane Terim eleştirisi yok. Bu oyuncuları isteyen teknik ekip. Bir zahmet doğru sistemi bulup oynatsın.

Adamlar elleri kolları bağlı olduğu halde 2 sezondur sıfır bütçeyle transfer yapıyor. Şampiyon olan takımları kuruyor. Şu anda ligin en değerli kadrosu bizde. Ama ilk kötü performansta “Albayrak’a transfer yaptırılmaz”. Üstelik bunu diyenler Falcao vs. gelince bayram edenler.

Galatasaray taraftarlarının “batıl inançları” var. Şimdi kadroda Türk oyuncu, kenarda yabancı TD olsaydı bahane hazırdı. Türkler “çete kurup” yabancı teknik adamı göndermeye çalışıyordu. Ama kadro 11 yabancı, teknik direktör Türk olunca “ latino çetesi FT’ye komplo kurdu” diyeni görmedim. Gerçeği görmemek için kafayı kuma sokan bir taraftarımız var.

Feghouli ya da babel yerine donk olsun. Lemina olsa lemina derdim

Soyle gobekten verkacla gelen bir golu en son Terim'in ilk geldigi Goztepe macinda Garry ile atmistik galiba.

fakire fukaraya versen daha çok geri dönüşü olurdu. en azından fakire fukaraya vermek için evden aşağıya inip bi fakir bulup ona vermen sana belli bir derecede yürüyüş olarak dönecekti. nerden baksan 10 dakikanı alırdı bu da demektir ki 1000 adım. yani sağlığına faydaşı olacak aynı zamanda spor yapmış olacaktın.

şimdi ise çöpe atılan koca bi 20 tl. neler yapılırdı o parayla

Günde 15 bin adım atan bana mı söylüyorsun bunu sevgili Dipçik!

Konu fark yeme muhabbetinden geçilmiyor. Yok 11 kişi defans yapalım diyenler, yok hükmen yenilelim diyenler..

Fark yesek nolacak arkadaş? Puan mı silecekler? Küme mi düşürecekler ? Yersek de yeriz. Dünyanın sonu değil. 2000 senesinde Chealsea’den 5 yemedik mi? Sonrasında ne oldu? Namağlup UEFA kupası aldık. Real’den 6 yiyip Juventus’lu gruptan çıkmadık mı?

Ezik gibi 90 dakika ceza sahasına kapanıp 1-0 yenilmektense, umut veren bir futbol oynayıp 6-0 yenilmeyi tercih ederim. Karabükspor taraftarı değilsiniz kendinize gelin.

90 dk ceza sahasına kapanıp 1-0 yenilmeyi tercih ederim. 6-0 yenilip bir de rakiplerin ağzına malzeme vermeye gerek var mı?

Maç niye yine şifreli kanalda? Geçen sene iki haftada bir açık kanalda yayınlanırdı? Bitti mi o artık

ama insanlar tahmin yapıyor. 5 tane yeriz diye tahmin yapıyor. ama bu futbol; sonuçta biz de onlara 5 atabiliriz. bunların hepsi bir öngörüdür tutar ya da tutmaz.

oynadığımız oyuna ve rakibe bakılırsa bizi yerden yere çalmaları hiç de şaşırtmaz

Ne zaman kesin yeneriz desek puan kaybediyoruz şimdi de kesin fark yeriz diyor millet bir kere de işimize yarın şu uğursuzluk

Geri
Üst Alt