⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

3 puanımıza mal oldu belki de.

IMG_20191002_000417.webp
IMG_20191002_000419.webp

Nagatomo, Mariano, Belhanda acilen göndermeli devre arasında. Babel çok gereksiz ve yanlış bir transfer. Bu oyuncuların yerine daha iyi oyuncular alsaydık bu maçı belki kazanabilirdik. Ofansif orta saha yok bir tane takımda, topu saklayabilen oyunu açan yüksek pas isabeti ile oynayan yazık

Babel' e en fazla 1+1 yıllık sözleşme verilmeliydi. Hem imza parası, hem 3 yıllık sözleşme yapmak büyük hata oldu. Şimdi böyle, iki sezon sonraki haline de 2 milyonun üstünde ücret ödeneceğini düşünmek can sıkıcı...

Aynı düşüncedeydim. 1.5 milyon Euro ve 1+1 sözleşme. İşine gelmiyorsa güle güle. Bu yönetimin yaptığı en kötü sözleşmelerden biri maalesef.

Bu nagatomo ve mariano nun kesik yemeleri için daha nasıl oynamaları gerekiyor ki. Özellikle nagatomo ne defansif ne ofansif hiç bir katkısı yok...

Topla gidemiyoruz bu yüzden sıkıştırmalarda top kaybı kaçınılmaz halbuki bir iki çalım at boşa kaç çok adamli ve şasırtmacalı ileri hızlı koşuyu öğrenmeliyiz.

Şu takımda hala Belhanda oynuyor ayıptır ya. Seri, Nzonzi, hata yapmasına rağmen Luyindama gayet iyiydi. Artık Belhanda ve Babel bi zahmet kenara alınsın.

Maci kaybettik ama cok sey kazandik. Önde baski, dikine pas, hizli hücum. Ve en önemlisi takimi 90 dakika destekleyen taraftar.

Bu arada Seri hücumda iyiydi ama adamini takip etmeyerek golü yememize sebep oldu.

Babel acil kadro dışı bırakılmalı bu kadar ciddiyetsizlik olmaz takıma helal olsun nagatomo dışında kimse kötü oynamadı böyle oynayın canımızı yiyin

bu takım madride isabetli şut çektirmeyip 3-0 yenen takımın ta kendisi 11 aynı

ahh biraz hareketli oynasak birazda düzgün pas aktarabilsek beraberlik alırdık rahat

falcao ne güzel topu önüne alıp bencil davranmayıp babele asistlik pas verdi.

babel dangalağı cezasahasında eveledi geveledi yanındaki boş kaleye atacak seriye pas vermek yerine önü 2 savunmacı 1 kaleci olmak üzere 3 kişi kapatmasına rağmen arkası dönük bir vaziyette alaveresiye vurdu.

herkes belhanda diyor da ben bu babelden nefret ediyorum arkadaş. belhanda yine kırık, beceriksiz ama mücadelesiyle kendini sevdiriyor. babel tam bir hain gibi davranıyor. bu herifin gelmesine hep karşıydım. onyekurunun tuvalete bıraktığı besin artığı olamazsın sen!

Geri
Üst Alt