⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

Ne bekliyordu acaba kötü oynadık diyenler. Tek kale mi oynayacaktık 1 milyar euro değeri olan takıma karşı.

Sorun şu çok iyi potansiyelli oyuncularımız var nzonzi seri lamina falcao babel andone ancak bunlarin yaninda aradaki bağları çok kötü pas yaparak bozan mariano ve nagatomo gibi oyuncularımız da var. birde orta sahada araya pas atabilecek selçuk gibi bir oyuncumuz olsa varya bu takım tadından yenmez.
Ben takımı fener maçında da beğendim bu maçtada beğendim.daha iyi olacağız.

Gnabry'nin attığı gollere bakın hızlı teknik kanatın ne kadar önemli olduğunu görün

Real’i mutlak yenmemiz gerek ve açıkçası iki maçta performansına bakarak söylüyorum Real yenilmeyecek bir halde değil.O zamana kadar Real performansını müthiş artırır mı bilemeyiz.

Kazanabileceğimiz bir maçtı aslında, ama kalite eksikliğimiz var. Bir Sneijder bir drogba eboue riera elmander değiller

Henüz gol atamadık ama sadece 1 gol yedik. Bunlar artık önemli referanslar. Bundan sonra bu oyunun üstüne koymamız gerekiyor. İsteyince yapabileceğimizi gösterdik.

Real Madrid maçları bence PSG'den daha zor geçecektir. Bu şekilde kendimizi alıştırmamız lazım. Biz Real'i bekliyoruz onlarda bizi yenip çıkış yapmak istiyor.

Psg resmen idman yapti bizle. Adamlar diyordur şimdi bu muydu lan Galatasaray? Bu muydu cehennem dedikleri stadyum?
Oynadigimiz oyundan utanıyorum

Recete belli.3 5 2 ile devam.Belhanda mariano babel kızaga.Lemına döndüğünde dırek 11 e.Şener sağ beke.Andone forvete geçsin.Bu takım ligin içinden geçmesse bende bişey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt