⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Ben hiç bir futbolcuya laf atmamaya karar verdim.Bu skor ve oynanan futbol tamamiyle Terime aittir.Belhanda,Mariano,Nagotomo,Marcao şu 4 tane oyuncu varki ne diyeceğimi bilmiyorum.Yazıklar olsun hoca kör olsa bu herifler koymaz takıma sen inatla bu rezilleri oynatmaya devam ediyorsun.Serininde ocak ayında kiralık sözlesmesi fes edilsin.

bekler 33 yaşında, 3-5-2 oynuyoruz ve orta sahada 2 tane futbolcumuz sürekli pas hatası yapıp rakibi hızlı atağa çıkartıyor

bu beklerin bu oyunu kaldırması imkansız ötesi ve ben kendilerinde suç aramıyorum

2013 teki gibi bir 2.yarı oynayıp çeviririz maçı inşallah,sadece Belhanda gereksizinin çıkması lazım Emre Mor girsin en azından daha iyi vuracaktır bu kazmadan

Oynayabileceğimiz en iyi şekilde oynuyoruz.Bi kaç post görüyorum takıma sallanıyor.Ayıptır mk. İlk yarı 5-2 bitebilirdi.O zaman ne diyeceklerdi?

Wesley atardi onu varya ozledim adami ilk defa diyorum bunu ama yeter artik Belhanda yeter ya

Belhanda ve Mariano degismeli. Mac sonu, sonuctan bagimsiz, Fatih Hoca ve teknik kadronun tamami kovulmali.

kötü sıralaması
Donk
Belhanda
Nagatomo
Belhanda
seri

Geri kalanı çok iyi mücadele ediyor.

Feghouli yedekler demi?

Sent from my OnePlus 7 using Tapatalk

seri, belhanda ve mariano çok kötüler. hele seri rezalet. orta sahada sürüyle top kaybetti birinde golü onun yüzünden yedik. kaptırdı atak yedik, üzerine ayağını soktu marcao'ya çarpıp sekecek olan top yön değiştirip gol oldu. tüyünü de dikti. her hareketi zarar adamın

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

real bok gibi oynuyor, sen bukadar korkak kadro kurup reale topu birakirsan öyle yada böyle cakarlar sana!!!
bu macida kaybedersek hoca istifa etsin, öyle psgmis realmis, yok öle dünya trye gelen her takimi yenerdi bir türk takimi!!! kalite farkida herzaman vardi, kimse kendini avutmasin masallarla!

fatihin öz evladı ve seri beceriksizi yüzünden salak salak top kayıpları

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu seneki özlü sözümü yineleyeyim

city kadrosunu getir en fazla bu ilk yarı gibi olur

Israrla belhandanın olduğu bölgeye özelikle bakın 40 m2 bir boşluk var

Lemina/Ömer

Emre M.

Değişiklikler şart..ve mümkün oldukça Dak. 80 girmeden @ Fatih Terim

Geri
Üst Alt