⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

eden hazard fiziksel olarak iyi durum da değil şu anda ayrıca çok fazla fiziksel teması sevmeyen bir oyuncu luyindama marcao ve orta sahamız gerekli sertliği gösterir bence hazardı oyundan düşürürüz.

fark??? Biz ne zamandan beri bu kadar ezik olduk gerçekten bu satırları okurken üzülüyorum.

PSG maçının ilk yarısında 16 faul yapıp tek sarı kart görmedik. Hakem adeta PSG'leri tekme tokat döverek sindirmemize izin verdi. Luyindama Di Maria'yı dövdü kaç pozisyonda :) Ona rağmen bir sürü pozisyona girip atamadılar.

Aynı hakem yok, bitiricilik konusunda PSG'den daha iyi bir real var. Bilmiyorum hocam benim iyi hislerim yok bu maçla ilgili.

ayrıca ben real madridden değil hakemden çekinirim çünkü avrupa da madrid kadar hakemler kadar kollanan başka bir takım yok, iç saha da madrid bizim agresif oyunumuz ve tempomuza dayanamaz rakipten çekinmek bizim geleneğimizde yok şu anda aksine madrid bizden korkuyor çünkü arenanın nasıl bir cehennem olduğunu çok iyi biliyorlar.

ayrıca ben real madridden değil hakemden çekinirim çünkü avrupa da madrid kadar hakemler kadar kollanan başka bir takım yok, iç saha da madrid bizim agresif oyunumuz ve tempomuza dayanamaz rakipten çekinmek bizim geleneğimizde yok şu anda aksine madrid bizden korkuyor çünkü arenanın nasıl bir cehennem olduğunu çok iyi biliyorlar.

Arkadaşı pistten alalım ya. @Uğur İz @Vasfi Vural @Furkan Korkmaz @Ünsal Vardar

Muhtemel 11

IMG_20191022_111019.webp

Galatasaray 0-3 Real Madrid olursa hoca 1 saniye durmadan istifasını versin.

Her Avrupa maçı sonrası rezil olmaktan sıkıldım ve bıktım artık.

Kazanmamız lazım.

Kıçı kırık doğru dürüst taraftarı olmayan takımlar çıkıp oynuyor. Salzburg, Liverpool deplasmanında skoru 3-3’e getirdi. Brüj, Madrid deplasmanında 0-2 öne geçti.

Bu sefer maçtan sonra ‘ah olmadı çocuklar! Canınız sağ olsun! okumak istemiyorum. Çıkıp kazanacaksınız.

Agresif oyun oynadığımız doğru (En azından PSG'ye öyle oynadık)

Tempo demeyelim ama buna kargalar bile güler kağnı gibi oynuyoruz yahu.

renktaş galatasaray avrupa maçlarını farklı oynar sözünün örneklerini bir çok kez görüp tecrübe etmedik mi neden böyle bir yorum kimse bana real madrid bizi yener dedirtemez.
Deme kardeşim dedirtmeye falan çalışmıyorum alla alla.

1 Milyar Euro değeri olan Reali yenemiyorsun anladık.

Adama sorarlar.

Toplam değeri 10 milyon Euro olan Denizli'ye nasıl mağlup oluyorsun ?

Değeri 15 milyon Euro olan Gençlerbirliğini nasıl yenemiyorsun ?

Hoca çok yaşlandı çok.

Deme kardeşim dedirtmeye falan çalışmıyorum alla alla.

İstatistiki olarak Avrupada son 27 maçta 2 galibiyetimiz var zaten. Avrupa'da 'son senelerde' kötüyüz arkadaşlar bunun inkar edilir yanı yok. Ben de istiyorum reale sahayı dar edelim, ramos ağzı açık kalsın zidane daha yedek kulübesindeyken istifasını yazmaya başlasın ama hayallerle gerçekler bu aralar uyuşmuyor.

1 Milyar Euro değeri olan Reali yenemiyorsun anladık.

Adama sorarlar.

Toplam değeri 10 milyon Euro olan Denizli'ye nasıl mağlup oluyorsun ?

Değeri 15 milyon Euro olan Gençlerbirliğini nasıl yenemiyorsun ?

Hoca çok yaşlandı çok.

Wolverhampton kadro değeri 313 milyon euro city kadro değer 1,28 milyar euro city sahasın da wolverhamptona yenildi futbol da bu tip sonuçlar olabiliyor hocamızın elinde iyi bir kadro var gibi gözüküyor evet kaliteli ama fatih hocamın oynatmak istediği futbol için yönetimin daha kaliteli kadro kurması gerekirdi melo gibi bir adamımız yok mesela ileride dağıtıcı pivot santraforumuz da yok hoca mevcut şartlar altında en iyisini yapıyor zamanla çok daha iyi olacak yıkıcı olmayalım yıkıcı olmak en kolayı.

Luyindama, Benzema'yı da hayattan bezdirirse sezon arası tutamayız

Reis sakin ol ne temposu

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet kaç yiyoruz akşama?

Geri
Üst Alt