- 2 Ekim 2019
- 228
- 83
- 178
eden hazard fiziksel olarak iyi durum da değil şu anda ayrıca çok fazla fiziksel teması sevmeyen bir oyuncu luyindama marcao ve orta sahamız gerekli sertliği gösterir bence hazardı oyundan düşürürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fark??? Biz ne zamandan beri bu kadar ezik olduk gerçekten bu satırları okurken üzülüyorum.
ayrıca ben real madridden değil hakemden çekinirim çünkü avrupa da madrid kadar hakemler kadar kollanan başka bir takım yok, iç saha da madrid bizim agresif oyunumuz ve tempomuza dayanamaz rakipten çekinmek bizim geleneğimizde yok şu anda aksine madrid bizden korkuyor çünkü arenanın nasıl bir cehennem olduğunu çok iyi biliyorlar.
ayrıca ben real madridden değil hakemden çekinirim çünkü avrupa da madrid kadar hakemler kadar kollanan başka bir takım yok, iç saha da madrid bizim agresif oyunumuz ve tempomuza dayanamaz rakipten çekinmek bizim geleneğimizde yok şu anda aksine madrid bizden korkuyor çünkü arenanın nasıl bir cehennem olduğunu çok iyi biliyorlar.
Deme kardeşim dedirtmeye falan çalışmıyorum alla alla.renktaş galatasaray avrupa maçlarını farklı oynar sözünün örneklerini bir çok kez görüp tecrübe etmedik mi neden böyle bir yorum kimse bana real madrid bizi yener dedirtemez.
Deme kardeşim dedirtmeye falan çalışmıyorum alla alla.
1 Milyar Euro değeri olan Reali yenemiyorsun anladık.
Adama sorarlar.
Toplam değeri 10 milyon Euro olan Denizli'ye nasıl mağlup oluyorsun ?
Değeri 15 milyon Euro olan Gençlerbirliğini nasıl yenemiyorsun ?
Hoca çok yaşlandı çok.
Reis sakin ol ne temposuayrıca ben real madridden değil hakemden çekinirim çünkü avrupa da madrid kadar hakemler kadar kollanan başka bir takım yok, iç saha da madrid bizim agresif oyunumuz ve tempomuza dayanamaz rakipten çekinmek bizim geleneğimizde yok şu anda aksine madrid bizden korkuyor çünkü arenanın nasıl bir cehennem olduğunu çok iyi biliyorlar.
kötü performansımızda forumdan kaybolmanı fark etmedik sanmaEvet kaç yiyoruz akşama?
Galatasaray evinde kiminle oynarsa oynasin 52 bin taraftarının önünde favoridir. Üstüne üstlük Falcao hariç eksikte yok tam kadroyuz. Kazanmamak için bir tane bile sebep sayamazsiniz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi