- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Allah akıl fikir versin.Bu adam gazeteci
Tecrübesiz CL şampiyonu...
İnsan atarken bir düşünür.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah akıl fikir versin.Bu adam gazeteci
Selam, Berkay Isabetli ile bir akrabaligin yok demi renktas? Ona gore iddaa oynayacam da.galatasaray iddaada 4 oran veriliyor böyle oran bir daha yakalayamazsınız 200 tl yatırdım bu fırsatı kaçırmayın çifte sevinç yaşamak isteyen değerlendirsin.
galatasaray içerde brugge ile oynasa %70 kazanırız derdim real maçı için %100 kazanırız diyorum brugge oyun yapısı kontra atağa dayalı oynamaları sebebiyle içeride bize ters gelebilir ama madrid maçın da istediğimiz alanları bulup değerlendireceğimizi düşüyorum nzonzi ve oynarsa lemina top kapıp kontra atağa çıkmada bu maçta bizim için büyük avantaj sağlar.Selam, Berkay Isabetli ile bir akrabaligin yok demi renktas? Ona gore iddaa oynayacam da.
Kimseyi ilgilendirmiyor herhaldeGençlerin maçı başlayacak yarım saat sonra yayınlayan kanal var mı?
Yayin yok.Kimseyi ilgilendirmiyor herhalde
kupon fotosu gönder rtasgalatasaray iddaada 4 oran veriliyor böyle oran bir daha yakalayamazsınız 200 tl yatırdım bu fırsatı kaçırmayın çifte sevinç yaşamak isteyen değerlendirsin.
Bizimkileri anladık altyapıyı önemsedikleri yok. Koskoca Real Madrid gençlerinin maçını yayınlamaması ilginçYayin yok.
Peki ya beraberlik ihtimali gerçekleşirse nolacak abi?Real galibiyetine 3-4 farklı kombin yaptım, yenersek zaten para umurumda olmaz her türlü sabaha kadar dans, yok yenilirsek para kazanmış olmam sebebiyle teselli bulacağım, tam bir win-win durumu. Hürmetler.
Adettendir skor tahminimi yazayım: 1-4.
Belhanda'ya söverim büyük ihtimallePeki ya beraberlik ihtimali gerçekleşirse nolacak abi
sent via GSC
aşkda kazanıp kumarda kaybedeceksin bu maçı kazanmama ihtimalimiz yokPeki ya beraberlik ihtimali gerçekleşirse nolacak abi?
Bu arada ben de 1:3 yenileceğimizi düşünüyorum.
sent via GSC
kaç paralık güvenion rtasşimdi kazanırız diyenler kimler kaybederiz diyenler kimler herkes konuşsun maç bittikten sonra, ama ben kazanacağımızı biliyordum da totem yaptım yeniliriz dedim diyip kıvırmasın kimse ben güveniyorum takımımıza kesinlikle kazanacağız.
Yav burada kimse kaybetmemizi istemiyor, kaybedeceğimizi düşünmek başka bir şey kaybetmemizi istemek başka bir şey. Velev ki yenileceğiz dedik ama yendik nolacak tüh tahminim tutmadı diye üzülecek miyiz nedir yani olay ? Ben bildim, ben doğru tahmin ettim, en iyisini ben bilirim, ben yanılmam manyaklığından vazgeçmek gerek. İnsanlar kendilerini çok önemsediği için daha doğrusu egoları çok şişkin olduğu için herkes onlar ne diyor ne düşünüyor, yanıldı mı yanılmadı mı diye takip ediyor sanıyor. Halbuki başkası için 1-2 saniyelik ilgiden ibaret, yaklaşık olarak 1 dakika sonra unutulacak bir şey için kasmaya gerek yok salın kendinizi.şimdi kazanırız diyenler kimler kaybederiz diyenler kimler herkes konuşsun maç bittikten sonra, ama ben kazanacağımızı biliyordum da totem yaptım yeniliriz dedim diyip kıvırmasın kimse ben güveniyorum takımımıza kesinlikle kazanacağız.