⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Ben ilginç şekilde rakipten dolayı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum yani rakip Real kötü vs demiyorum işte Real bize göre hatta dünyaya göre top nokta sonuçta ve bizim de bir şekilde şansımız tutuyor genelde hem o motivasyonla hem o geçmiş sayesinde bir şeyler yapacağımıza inanmak istiyorum, oyun olarak takıma inandığımdan değil yani şu an Akhisar ile filan oynasak yenemesek sürpriz olmaz zaten.

şimdi kazanırız diyenler kimler kaybederiz diyenler kimler herkes konuşsun maç bittikten sonra, ama ben kazanacağımızı biliyordum da totem yaptım yeniliriz dedim diyip kıvırmasın kimse ben güveniyorum takımımıza kesinlikle kazanacağız.

Ben iki farklı mağlubiyete kadar üzülmem 3 üzer. Ben kaybedeceğimizi düşünüyorum maalesef. Takım ligde bile ışık vermiyor

şimdi kazanırız diyenler kimler kaybederiz diyenler kimler herkes konuşsun maç bittikten sonra, ama ben kazanacağımızı biliyordum da totem yaptım yeniliriz dedim diyip kıvırmasın kimse ben güveniyorum takımımıza kesinlikle kazanacağız.
sen kimlerdensin yigenim

Ben artık takımımızın avrupa maçlarında heyecanlanmıyorum. bu maçların heyecanı hazırlık maçı gibi geliyor bana. gram heyecan yok. son 30 maçta 2 galibiyet, takımın durumu, şifreli kanalda yayınlanması falan ne bilim. bitse de gitsek.

Yav burada kimse kaybetmemizi istemiyor, kaybedeceğimizi düşünmek başka bir şey kaybetmemizi istemek başka bir şey. Velev ki yenileceğiz dedik ama yendik nolacak tüh tahminim tutmadı diye üzülecek miyiz nedir yani olay ? Ben bildim, ben doğru tahmin ettim, en iyisini ben bilirim, ben yanılmam manyaklığından vazgeçmek gerek. İnsanlar kendilerini çok önemsediği için daha doğrusu egoları çok şişkin olduğu için herkes onlar ne diyor ne düşünüyor, yanıldı mı yanılmadı mı diye takip ediyor sanıyor. Halbuki başkası için 1-2 saniyelik ilgiden ibaret, yaklaşık olarak 1 dakika sonra unutulacak bir şey için kasmaya gerek yok salın kendinizi.

Mesajım sana değil, genel olarak bu bildim bilmedim mevzusunu abartanlara alınma yani.
Ağabey bu arkadasimiz ilginc biri yepyeni bir Sergen Zeren doğuyor gibi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben ilginç şekilde rakipten dolayı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum yani rakip Real kötü vs demiyorum işte Real bize göre hatta dünyaya göre top nokta sonuçta ve bizim de bir şekilde şansımız tutuyor genelde hem o motivasyonla hem o geçmiş sayesinde bir şeyler yapacağımıza inanmak istiyorum, oyun olarak takıma inandığımdan değil yani şu an Akhisar ile filan oynasak yenemesek sürpriz olmaz zaten.
Real Brugge 2. yarısında oynadığı oyunu oynasın 45 dakikada 3 gol yeriz en az. Real ahım şahım bir takım olduğundan değil kadro yapısı oyun şekli bize çok ters olduğu için umutsuzum baya. Brugge falan kontra atak tehlikesi yaratabiliyordu, bekler ve orta saha rahatça çıkamıyordu bizde öyle olmayacak ne yazık ki, kazandığımız topları da belhanda vs piç edeceği için ve durup dururken ani ataklar yiyeceğimiz için çok umutsuzum. 1 haftadır 10. defa falan yazıyorum ama yine de tekrarlayayım, Hazard içimizden geçecek gibi geliyor bana.

Saldırın durmadan,
Bu taraftar arkanızda her zaman,
Cimboma rahat yok
şampiyonlar şampiyonu olmadan...

yenilsek de saldırın

maç bitene kadar artık tek satır yazmayacağım, maçtan sonra sezonun en iyi futbolunu oynadığımız fatih terimin yere göğe sığdırılamadığı atmosferin müthiş olduğu ve en önemlisi gruptan çıkacağımız konuşulacak maçtan sonra bu satırı hatırlat bana tekrar maçtan sonra görüşürüz iyi zaferler herkese şimdiden...

Real Brugge 2. yarısında oynadığı oyunu oynasın 45 dakikada 3 gol yeriz en az. Real ahım şahım bir takım olduğundan değil kadro yapısı oyun şekli bize çok ters olduğu için umutsuzum baya. Brugge falan kontra atak tehlikesi yaratabiliyordu, bekler ve orta saha rahatça çıkamıyordu bizde öyle olmayacak ne yazık ki, kazandığımız topları da belhanda vs piç edeceği için ve durup dururken ani ataklar yiyeceğimiz için çok umutsuzum. 1 haftadır 10. defa falan yazıyorum ama yine de tekrarlayayım, Hazard içimizden geçecek gibi geliyor bana.
Ağabey rasyonel bakarsak olaya zaten dediğin gibi ki ben Real'i takip de etmedim bu sezon hiç ama yenilmemiz zaten olayın doğal akışına çok uygun da bu adamlara karşı biz her dönem özeli bir bileniyoruz gibi tek temennim o ve her şey çok karanlık gerçekten bizim adımıza yani ya tam güneş doğacak ya da bildiğimiz karanlıkta kalacağız haliyle temenni benim ki çünkü yenilgi ve olası Bjk mağlubiyeti, beraberliği ile tüm süreci tamamlamış olacağız, pek tatsız. Hazard'ı ayrı bir takip edeceğim akşam bakalım daha önce Chelsea ile eşleştiğimizde çok fark yaratmamıştı diye anımsıyorum.

Takım Anadolu takımlarına gol atmakta güçlük çekiyor berabere kalırsak iyi yav ne kazanması :crushed:

Geri
Üst Alt