⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Kaleye gideceğimizi hiç düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13ea8a6616565bc38cbefdeb65642eda

Sahaya kazanmak için çıkacağız ama ilk önceliğimiz erken gol yememek olmalı. Hızlı ve yetenekli bir hayli fazla futbolcuları var taraftar ile bütünleşirse oyuncular sert bir oyun ila galip geleceğimize inanıyorum. Emre Mor mutlaka Kullanılmalı Real savunmasını ikinci yarı bir hayli zor durumda bırakır.

kadroda belhanda olmasına rağmen 2 şampiyonluk yaşamışız. Hemde maçların yüzde 90 ında 11 oynamış bu adam . vallahi tez konusu ya

kadroda belhanda olmasına rağmen 2 şampiyonluk yaşamışız. Hemde maçların yüzde 90 ında 11 oynamış bu adam . vallahi tez konusu ya

Ligimizdeki takımların avrupa'da en basit takımlar karşısında bile patates olduğunu göz önüne alırsak şaşırtıcı değil. Çok dandik bir ligimiz var.

Bizim ligdeki takımların Avrupa'da yaptığı maçları izle, hatta onları bile izleme sadece özetlerden yenilen golleri izle. Yüzde 70'ı yan top, yüzde 30'ı defans oyuncularının bireysel hatası. Ben teknik direktör olsam yatar kalkar yan top organizasyonları çalıştırırdım her antrenmanda, bir de maç içinde top ayaklarına geldiği zaman stoperlere baskı yaptırırdım ısrarla.

Bu ligde şampiyon olmak kolay biz kolayı bile zor yapıyoruz.

fatih hoca da acayip formsuz ,

sırf ismi var diye marioano , nagatomo , feghouli , babel , belhanda yı haftalarca oynattı takım rezil sonuçlar aldı. alakasız yerlerde rotasyon yapayım dedi ne alakaysa .

son maça bakınca emre mor , ömer bayram ve andone mutlaka 11 de olması gerek diyorsun ama bugün falcao iyileşmiş olsa bu 3 ü de yedek başlayacaktı.

avrupa hedefini geçtim ligin 2.yarısında mutlaka kadroyu oturtmamız gerekiyor.

...............................Muslera...............................
Şener.....Luyindama......Marcao.......Linnes
................................Nzonzi................................
...................Seri.........................Lemina.............
EmreMor......Falcao/Andone...........Onyekuru

en azından bir nebze olsun kağnı futbolundan uzaklaşmış oluruz. Şuan yapılabilecek max hamle bu olur

Ezersek sasirmam. Bugün garip bir gün oldu

gscimbom_mobil

Paris maçındaki oyunu oynarsak 1 puan çıkarabiliriz. Galibiyet bekleyenler fazla iyimser.

Geri
Üst Alt