- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
@Hidayet Sarıdağ @Hakan Duztepe @Vasfi Vural @Serkan G. Şafak tayfam ne düsünüyor bu msj hakkindatakimin en fazla asist yapan oyuncusu
belhandanin kaldirdigi her seyi ömer de kaldirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hidayet Sarıdağ @Hakan Duztepe @Vasfi Vural @Serkan G. Şafak tayfam ne düsünüyor bu msj hakkindatakimin en fazla asist yapan oyuncusu
belhandanin kaldirdigi her seyi ömer de kaldirir
dışarda yağmur var aldırmıyorumBu maç o maç.
çekUlan durduk yere cok pis disim agrimaya basladi. Öyle bir agriyor ki yerimde duramiyorum acidan.
Bi tavsiyeniz var mi yav.
Arvales biliyorum ben bi reis aninda kesiyorUlan durduk yere cok pis disim agrimaya basladi. Öyle bir agriyor ki yerimde duramiyorum acidan.
Az önce stadyum ekranına kısa süreli yansıyıp, ardından kaldırılan kadrodur:
İlk 11: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Nzonzi, Seri, Babel, Feghouli, Andone.
Az önce stadyum ekranına kısa süreli yansıyıp, ardından kaldırılan kadrodur:
İlk 11: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, Nzonzi, Seri, Babel, Feghouli, Andone.
Ulan durduk yere cok pis disim agrimaya basladi. Öyle bir agriyor ki yerimde duramiyorum acidan.
Geçmiş olsun.Benim kullandığım bi karışım var.Bulabileceğin ve en etkili olanları Nane-Zerdeçal-Zencefil-Kahve.Bunları öğütüp karıştır.Tuzluk kadar yapsan yeterli olur.Ağrıdığında 2 kaşık ağrıyı alır.Yalnız her kaşıktan sonra suyla çalkala..Ulan durduk yere cok pis disim agrimaya basladi. Öyle bir agriyor ki yerimde duramiyorum acidan.
Kale önünde biz

Arvales biliyorum ben bi reis aninda kesiyor