⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Ulan ahmak Beinsports onca yorumcu varken Metin Tekin ve Cevat Prekazi nedir ya? Bir beşiktaşlı ve türkçe sıkıntısı çeken Prekazi’yi çıkarmak.

Hakikaten tebrikler.

Prekaziyi niye surekli dayatıyorlar çözemedim. Olmuyor işte ne zorluyorsunuz.

Belhanda takimi asagi cekme baska bisey istemiyorum iyi oynama ihtimalin yok zaten...

tenor.gif
Böyle korkusuz, delikanlı bi topçumuz var şükür, takimin geri kalani kiz gibi anca mac sonu poz verirler yok hodjami korhuyordhum donkca falan sahada kedi disarda aslan olmican, sahada aslan olup disarda onurlu bir aile babasi olacaksin zoid gibi ♥️

Psg taktigiyle cikiyoruz yine
Seri sivas macinda sonradan girdiginde rezaletti, hayirlisi bakalim

Ula bu prekazi kesin belhandaya sallayacak, ne isi var orada ugur karakullukçu emre ozcan falan lazim aloo

Feghouli Emre mor ve Ömer Bayram sonradan oyuna girebilecek oyuncular

Koltuklarimiza iyice yaslanip izleyelim. Cunku hocanin cikardigi kadro da aynen bizim gibi arkasina yaslanacak. Sonra golu yedekten sonra hocamizin aklina yanindaki coluk cocuk gelecek. Emre'ye "git bana cigara al bakkaldan" der gibi sahaya itecek.

Nasıl oynayacağız şimdi 5-3-2 mi 3-5-2 mi 4-2-3-1 mi 4-3-3 mü kafam karıştı

Stüdyoda da Güntekin ve Mustafa Doğan var

Tugay ok, Prekazi ok de Metin ve Mustafa’nın ne şampiyonlar ligi kariyeri var ki çıkarıp konuşturuyorsunuz ki?

Madem fenerli, beşiktaşlı çıkaracaksınız bari avrupa geçmişi olan birileri koyun rezil herifler

Geri
Üst Alt