Yiğit Muriç
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.891
- 404
- 1.823
Emre Moru da 2yi yedikten sonra almayız umarım oyuna girecekse şimdi girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandaya gitmeyeyim diye kendini patlatırdıTopun dili olsa, beni Mariano ibişine atmayın diye feryat figan ederdi.
Marcao maçın en iyilerinden yahu oyun kuruyor risk alıyor götünü yırttı herif ekstra oynuyor bugun. Donk o içine edenBen hiç bir futbolcuya laf atmamaya karar verdim.Bu skor ve oynanan futbol tamamiyle Terime aittir.Belhanda,Mariano,Nagotomo,Marcao şu 4 tane oyuncu varki ne diyeceğimi bilmiyorum.Yazıklar olsun hoca kör olsa bu herifler koymaz takıma sen inatla bu rezilleri oynatmaya devam ediyorsun.Serininde ocak ayında kiralık sözlesmesi fes edilsin.
Adamların stoperleri zaten Ramos ve Varane bu adamlar kolay kolay hata yapmıyor. Yapınca da atacaksın belki bir daha pozisyon bulamayacağız.Böyle maçlarda bulduğunu atacaksın. Sonra atamayıp da yiyine çıkaramıyorsun.
sent via GSC
Git andoneninkine laf et isin gucun zoid olmus iki begeni alacagim diye maymun etmeyin kendinizi
Marcao maçın en iyilerinden yahu oyun kuruyor risk alıyor götünü yırttı herif ekstra oynuyor bugun. Donk o içine eden
Belhanda ve seri çıkıp Ömer Bayram ve Emre mor girmeliHoca hemen degisiklik yapmazsa isimiz zor.