⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Emre Moru da 2yi yedikten sonra almayız umarım oyuna girecekse şimdi girmeli

Ben hiç bir futbolcuya laf atmamaya karar verdim.Bu skor ve oynanan futbol tamamiyle Terime aittir.Belhanda,Mariano,Nagotomo,Marcao şu 4 tane oyuncu varki ne diyeceğimi bilmiyorum.Yazıklar olsun hoca kör olsa bu herifler koymaz takıma sen inatla bu rezilleri oynatmaya devam ediyorsun.Serininde ocak ayında kiralık sözlesmesi fes edilsin.
Marcao maçın en iyilerinden yahu oyun kuruyor risk alıyor götünü yırttı herif ekstra oynuyor bugun. Donk o içine eden

Real 15 sut atmışta yarısı cezasahasi dışından ve kötü sutlar.ha Galatasaray 5-6 net pozisyona girmiş hiç önemli değil bu zaten.realin pozisyonları top kayiplarimizdan geldi.bi de 3-5 -2 oynuyoruz.mariano oyunda yok,belhanda oyunda yok.9 kisi falanız yani ama onemli degil tabi

Sol tarafta Marcelo sag tarafta Dani Alves olmadigini birisi soylesin Fatih Terim'e.Nagatomo ve Mariano onlerinde kanat varken bile dogru duzgun git gel yapamiyolar, adamlari tek baslarina birakmis kanatta biseyler bekliyo teknik direktorumuz.Belhanda-Soso degisikligi yapip Donk'u one atmaliyiz.hic bi sekilde rakibi rahatsiz edemiyoruz istedikleri pas yaparak kalemize kadar geliyorlar.Babel'i sola cekip Seri-Emre degisikligi yaparak kanatlari da kullanmamiz gerek.Pas oyununu yapamiyo iste bu takim hala neyin savasini veriyosunuz anlam veremiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda sevdası hocayıda takımıda bitirdi. Ayrıca burada hocayı eleştirenlere kesinlikle kızmıyorum. Ne oynadığımız belli değil kanat yok pas oyunum yok kontra yok. En acı verici olan kondisyon yok burada hoca sorumludur en koyu terimci olarak kimse kusura bakmayacak.

Marcao maçın en iyilerinden yahu oyun kuruyor risk alıyor götünü yırttı herif ekstra oynuyor bugun. Donk o içine eden

Maçın en iyisimi.Kaç kere çıkarken hatalı pas attı realli oyunculara kontra yedik onun yüzünden.Yer tutma hatalarıda cabası.Bok gibi stoper daha ötesi yok.

İnternetim çok kötü durumda maçı takip edemiyorum.Kadro aynı tas aynı hamamsa hoca ocak ayında açıklayacağım derken hangi oyunculardan bahsetti.

Real bu sene oynadığı her maçta rakibine 3-4 tane net pozisyon veriyor. Bizim iyi oynadığımız falan yok. Hiç bir oyun planımız yok, doğaçlama oynuyoruz ve bok gibi oynuyoruz.

1 puan alamazsak bruju yenmek zorunda kalacaz ve o zaman alamayiz o maçı

Geri
Üst Alt