Fark yiyeceğimiz belliydi keşke makul bir skorda tutsaydık.
ben maçı izlemedim dinliyordum a spordan.. maç 2-0 olunca derhal donk oyuna girmeli dedimm.. ama hoca devre arasına kadar bekledi ve 4 gol yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark yiyeceğimiz belliydi keşke makul bir skorda tutsaydık.
Seri babel mariano nagatomo belhanda bu formayi bir daha giymemeli
Benim için portekizli hocalar jorge jesus ve diğerleri olarak ikiye ayrılır ikiye ayrılan bu grupta bile bu adamlar için taktik önemlidir. Vitor ile carvahal bile ne seviyemal olurlarsa olsunlar en azından bir çabaları bir taktik uğraşıları vardı.neden portekizli bir hoca
Su an 114 yiilik galatasaray tarihininin en kotu en rezil ve en haysiyetsiz takimiyla karsi karsiyayiz.acil bir sekilde birkac kisinin kellesi gitmeli bu kulupten yoksa adam olmaz bu haysiyetsiz deyyuslar.allah bin kere belanizi versin
Benim için portekizli hocalar jorge jesus ve diğerleri olarak ikiye ayrılır ikiye ayrılan bu grupta bile bu adamlar için taktik önemlidir. Vitor ile carvahal bile ne seviyemal olurlarsa olsunlar en azından bir çabaları bir taktik uğraşıları vardı.
##Hemen bir portekizli hoca##
Yabancı serbestliğini olduğu su ortamda yerli hocalarla zaman kaybetme luksumu yok. O riski alamayiz artik. ince eleyip avrupa da sıçrama yapabilecek genç heyecanlı bir hoca olmalı. O olmuyorsa ne olursa olsun jorge jesus bu takıma katılmalıdır. Jorge jesus gibi bir hocanın basarili olması için eline saglam para vermek gerekir yani doğal olarak para edecek kim varsa satilkip git nerede yetenek varsa al gel aha para hoca denmesi gerekir.genç bir takım ve genç bir hoca olmalı.. yerli olursa okan buruk ya da sergen yalçın olmalı..
Hocaya bu laflar, her yenilgi sonrası çıkıp ocaka kadar idare etcez, bazılarını değiştirecez vs dersen sonucu bu olur.Seri Kendine Güvenmeyen bir takımla başarı elde etmek imkansız dedi.
Birşeyler dönüyor dönmeye takımda.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Ronaldo lu halinde de terim vardiYa biz bu real'in ronaldo'lu halini hoplattik. Sen gel tarihinin en kotu realinden 6 ye. Hala terim holiganlari var cok garip
Maç 6 Kasım’da.. Kaç kaç biteceği belli gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ulan tarihte çok sakat. allah muhafaza 6 lık olursak sçtık.