Kahpelerin 4 bir yandan ustumuze geldigi su senede basarili olmani cok isterdim Fatih hoca. Cok uzgunum.

Takımda 1 tane mi iyi oyuncu olmaz yahu 1 tane yok 1 tane bence bu skorlar iyi olur yoksa bu salak futbolcular ve egolu hoca sucukcular gibi bizi de uyutmaya devam edecekti yemezler

Kebapçı sülo’yu göreve çağırıyoruz. Tekrar pataklasın şu çakma kabadayıyı, ait olduğu yere adana demirspor’a yollasın

İstifa da bir hizmettir, bizi bjk nin rekorunu kırmadığımız için şükür eder hale getirenler umarım istifa hizmetini bize çok görmezler

6 kasımı 7 kasım olarak düzenleyin dostlar

.
IMG_20191106_230111.webp

O degil de bjk zamaninda nasil yemis 8. normalde takimlar bi yerden sonra saliyor. Misal real bugün 10 atabilirdi isteseydi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Oyuncular maca 1. dk macin bitmesini isteyerek cikmis. Gram istek yok gram top oynama derdi yok. Kendi sahamizda da 6-1 yenildik ama mucadele ettik saglik olsun dedik gectik. Bu mac inanilmaz yikici

Neye şaşırıyorsunuz haftalardır réal psg 5-6 tane atar demiyormuydu herkes burda. Bence ucuz kurtulduk adamlar oyunu rölantiye aldı sakatlık yaşamak istemediler.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

4 maçta toplam kaç isabetli şut attık çok merak ediyorum. Terim maçtan sonra şov yapmasa bari direkt istifa etsin uzatmasın

Edit: 4 maçta toplam atılan isabetli şut sayısı 5 hahahaha rezillik ya

Kebapçı sülo’yu göreve çağırıyoruz. Tekrar pataklasın şu çakma kabadayıyı, ait olduğu yere adana demirspor’a yollasın
Ayıp oluyo kardeş efsanene biraz saygılı ol. Eleştirilerini daha seviyeli yapabilirsin. Bende gitmesini istiyorum ama böyle üslupla değil

Prekazi baya sinirlendi. Formanı hakkını vermek lazım diyor.

Geri
Üst Alt