Real de iyice forma girdi. Sene başından beri rakiplerce dört gözle beklenen, yer yer hak edilen tarihi farkı bu maç yeriz diye düşünüyorum. Umarım 3'lü oynarız da zaiyatı en aşağı seviyelere çekeriz. Hatta ben olsam Ahmet Çalık'ı geçen yıl İnönü'deki maçtaki gibi 3'lünün soluna koyup Zonzi-Donk çift 6 başlarım. Önüne de Lemina-Mor-Andone ne kadar pırpır adam varsa atacaksın. Keşke biraz kontra oynamayı bilseydik.

için hiç rahat değil bu maç için. oralara kadar gitmeyip 3-0 tescil edilse en iyisi aslında. şunu diyebilmek bir Galatasaraylı taraftar için utanç verici bir durum. yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere.

Artik kazara falan bir gol atalim yav. Gol atamadan grup maclarini tamamlarsak yüz yilin rezilligi olur.

Zidane, Betis maçına ideal kadroyla çıkıp, Galatasaray maçında rotasyon yapmayı planlıyor. (AS)

adam ilk maçta baktı bizden bir halt olmaz diye yedek kadroyla çıkıyor.genç takım kadrosuyla da çıksa yenerler zaten!

Belhanda oynayip küfürlerden korur.

courtois
Carvajal Ramos Varane Marcelo
Casemiro
Modric Kroos
Rodrygo Benzema Hazard

cikar bunlarda

Muslera
Donk luyindama marcao

Lemina seri nzonzi Ömer

Emre mor babel
Andone

Bence hoca bu kadroyla çıkacak

Hocam maç sonu eşit şartlarda yarışmıyoruz der.Daha az sayıda isim bildiriyoruz der.Sanki Ronaldo Messi var listeye bildirilmiyormuş gibi.Sonra 17 yaşında gençleri oynatacağım der.Yok o ligin bahanesiydi karıştırdım sanırım.

Maçın tarihi manidar.

1572705381107.webp

Geri
Üst Alt