hocanın takımı iyi motive edeceğin zerre şüphem yok ama sonuçta madrid deplasmanı göğsümüzü kabartan bir mücade bekliyorum iyi oynayacağız yenilebiliriz ama kora kor oynayacağımızdan en ufak şüphem yok.

Yıpratıcı bir sonuç olmaz umarım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MUSLERA
LEMINA -LUYINDAMA - NZONZI - NAGATOMO
FEGHOULI - SERI -OMER- JIMMY
EMRE MOR

ANDONE

NZONZI - geriden oyun kurabilmek icin defasta oynayabilir.
JIMMY ve OMER - Mucadele
EMRE MOR - kaleye yakin serbest oyuncu.
LEMINA - tek maclik bekte oynayabilir. (deneyimi var)

Son düzenleme:
şu avrupa maçlarının hazırlık maçı kadar değeri yok gözümde. Bi sakatlık çıkmaz da lig maçına sorun olmaz diye ümit ediyorum artık.

yine iyi mücadele edip kaleye gidemeden kaybederek bitiririz maçı sonra da takım ve hoca iyi oynadık diye avutur kendini.eğer kaybedeceksek de rezil oynayıp kaybetmek daha iyi çünkü nezaman sahte avuntularla kendimizi avutsak sonrasında tezeği avuçluyoruz

------------------------------------muslera-------------------------------------

-----mariano------------luyindama--------------marcao-------nagatomo-----

-----lemina---------------seri----------------------n'zonzi---------ömer---------

---------------------------andone-----------------------babel--------------------

Guess
who's
back??
fatih_terimin_belhanda_sikintisi_1571563106_4629.jpg

iki gün sonra real madrid gibi bir takımla şampiyonlar ligi maçımız var. Ve gram heyecan yok.Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın çapsız yönetici sürüsü.
Avrupada galip gelmeyi unuttuk..Bırak galibiyeti gol atamıyoruz.
Eee böyle taraftara böyle yönetimler yakışır.

ondan sonra birlik beraberlikmiş.Başka Galatasaray yokmuş zırvaları..Sen Galatasarayı hiç düşünme her türlü beceriksizliği göstere göstere yap ,egondan, reklam aşkından taviz verme ondan sonra birlik beraberlikmiş..Tabi taraftar körr, dünyadan bi haber..

bu saatten sonra çok zorda kalmadıkca belhanda denen yetersizi oynatan adam ben Galatasaraylıyım demesin.

Yarin bi terslik olmaz ise macdayim
Bol gol gorme sansini tepmeyeyim

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

hocanın takımı iyi motive edeceğin zerre şüphem yok ama sonuçta madrid deplasmanı göğsümüzü kabartan bir mücade bekliyorum iyi oynayacağız yenilebiliriz ama kora kor oynayacağımızdan en ufak şüphem yok.
Lütfen sal takımımızı.

5 3 2'ye devam.

Geri
Üst Alt