Muslera
Mariano Luyindama Donk Marcao Nagatomo
Lemina Nzonzi Seri
Andone Babel

Yedeklerden oyuna sonradan Ömer Bayram, Belhanda, Feghouli ya da Emre Mor girer.
Aynen hocam taktik bu olmalı ama hücum olarak çok zayıf kalmamamız için serinin 10 gibi oynaması lazım yoksa orta sahayı zor geçer bu takım ama seri bunu ne kadar süpheliyim seri yapamazsa yerine feghouli atılabilir babelle andonenin arkasına

Rezil rüsva olmadan real ve psg deplasmanlarını bi atlatabilirsek ne mutlu bize

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Fegh Lemina Nzonzi Seri Banel
Andone

4-5-1 .Reale karsi Puan kapanlar OSyi kalabalik tuttu. Aynisini yapmaliyiz.He donk da olabilir osya Seri yerine

Kıvırcık Ali ne diyor; 'köyü düşündükçe anam içim yanıyor.' Benim de bu maçı düşündükçe içim yanıyor, karnıma ağrılar giriyor. FM de olsa bu maçı tatile alırdım.

Küfrün su gibi aktığı, şeytanın günah point kastığı bir gece daha.

Orta yaptırmayıp şut çektirmememiz gerekir. Bunlarda gol konusunda acayip embesiller akıllı oynarsak 1 puan alırız en azından 3.lük için herşey elimizde olur

Grupta ki en iyi maçımızı oynarız.

Real 4 pozisyona girip 3 atar biz de belki 1 tane atar bitiririz maçı.

Sonra Brugge maçında hüsran oyun ile sezon biter.
ASY de yüruyerek bilmem kaç pozisyona giren Real kendi sahasında 4 pozisyona girecek demek ha Kolpay.

sent via GSC

simdi bizim bu capsizlar icin özel tarifeli ucaklar, lüks lüks oteller, yemekler organize ediliyor demi...

ulan ne kadar israf yahu...

hersey 10 numara ayarlaniyor, sonra bi sahaya cikiyorlar, sanki mahalleden toplanmislar... Capsizlar ordusu!!

Bizim Antep maci neden Cumartesi? Milli ara varsa bile Pazar 16.00'da oynanabilir. Yahu mac Persembe 1'de bitecek bir de Cumartesiye mac vermisler

Marcelo konuşuyor

Gene 3 lü defans saçmalığı ve rezalet futbol skoru düşünmek bile istemiyorum :unsure:

Hayaller :

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi Lemina
Emre Seri Babel
Andone

Hayatlar
Nando
Luyi Donk Marcao
Mariano Nzonzi Lemina Belhanda Nagatomo
Andone Babel

bana kalsa andone yi kenara koyup Babeli ortaya atarim. Hollandada oynadigi gibi.böyle yapsak
Fegh seri andone
babel

bile oynatirim

Geri
Üst Alt