Real Madrin kadrosu aciklandi; eksikler:

Gareth Bale

James Rodriguez

Vinicius Junior

Odriozola

Mariano Diaz

Nacho

Asensio

Adjustments.webp

Koymaya geliyoruz hijos de francos

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

Fark yeriz.

Arkadaşlar real deplasmanında fark yemek normal bir şey. Bunun için takımı çok hırpalamaya takıma çok laf etmeye gerek yok. Bir şekilde atlatalım lige bakarız.

Maç öncesi klasik yorumlar : brudge taş gibi takım, inşallah fark yemeyiz. PSG brudge e benzemez Beşiktaş in rekorunu egale edersek sasirmam. PSG karşısında sansliydik, Real 3 den aşağı atmaz. Maç sonu aynı kişilerin yorumları: Şu brudge u de yenemiyorsan takımın başında durmayacaksin. PSG karşısında iyi oynadık gibi görünüyor ama sonuçta farktan kurtulduk. Bu reali de yenemiyorsak evimizde hoca derhal istifa etmelidir. Bu arada ligde oynadığımız oyunun sorumlusu bence de hocadır, takım motive olamıyorsa bu da hocaya yazar ama siz de azıcık tutarlı olun yani. Oyuncular kesinlikle maç seçiyor, üstüne nedenini anlayamadigim belhanda sevgisi takımın su anki durumunun sebebi bence.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç öncesi klasik yorumlar : brudge taş gibi takım, inşallah fark yemeyiz. PSG brudge e benzemez Beşiktaş in rekorunu egale edersek sasirmam. PSG karşısında sansliydik, Real 3 den aşağı atmaz. Maç sonu aynı kişilerin yorumları: Şu brudge u de yenemiyorsan takımın başında durmayacaksin. PSG karşısında iyi oynadık gibi görünüyor ama sonuçta farktan kurtulduk. Bu reali de yenemiyorsak evimizde hoca derhal istifa etmelidir. Bu arada ligde oynadığımız oyunun sorumlusu bence de hocadır, takım motive olamıyorsa bu da hocaya yazar ama siz de azıcık tutarlı olun yani. Oyuncular kesinlikle maç seçiyor, üstüne nedenini anlayamadigim belhanda sevgisi takımın su anki durumunun sebebi bence.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben şahsen hiç ikinci kısım gibi düşünmedim. Geçen maç sonrası PSG'ye 1-0 kaybetmek başarıdır dediğimde bana laf edenler olmuştu. O PSG gitti Brugge deplasmanında 5-0 kazandı. PSG ve Real Madrid gibi takımlardan fark yemek normal, yememek başarı, onları yenmek büyük başarı. Bunun için hocaya da takıma da laf etmek yersiz.

Maç 6 Kasım’da.. Kaç kaç biteceği belli gibi :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın geç saatlarde olması çocukların zihinsel gelişimine zarar vermemesi açısından önemli

Slavia utanmadan milyar euroluk takımdan puan almış. Yazık yazık.

Fatih hocam az ders ver şu praglılara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Slavia utanmadan milyar euroluk takımdan puan almış. Yazık yazık.

Fatih hocam az ders ver şu praglılara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Slavia'nın hocası da acaba Barça şöyle böyle bu acıyı çekeceğiz Ocak'a kadar bekleyin filan demiş midir? Bir Türk takımı ne zaman böyle mücadele edecek ve doğru oynayacak Avrupa'da merak ediyorum. Bu taktik yoksunu antrenörler ile Avrupa Türkler için hayal satmaktan öteye geçmiyor.

Yarın gelsin Madrid deplasmanında başlası.

jindrich-trpisovsky-ist-der-trainer-von-slavia-prag-und-1922906h.jpg

Geri
Üst Alt