Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.902
- 11.752
- 1.993
Yenecez gibi bi his var içimde. İlk yarı berabere bitirmek önemli. İkinci yarının son 15 dksina kadar beraberliği korursak o 15 dakikada bir gol bulacağımıza inanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek bir sey kaybetmedin reisPrekazi Terim’e sallayıp Tudor dönemini övüyor. Ulan şu Tudor’u izleyemedim yav askerdeydim o dönem.
Belhanda ya GSC adına selamlarımızı ilettelim Serdar bey.
Onu kim yazdı görmedim fakat Belhanda FanClub olma ihtimali yüksek.Millet cidden kafayi yemis ya. Hoca Belhandayi oynatiyor laf yiyor. Oynatmiyor yine laf yiyor. Ya ne yapsin bu adam. Oynatip 7inci dakikada oyundan mi cikarsin. Kimse oynamasini istemiyor ben dahil. E oynatmiyor iste daha ne. Cok baydi artik bu sacma sapan yorumlar.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
G.tüne tekme vurmasını bekliyoruz kadroda olup olmamasını tartışmak bile utanç verici.bu transfer döneminde de takımda tutmaya çalışırsa oha derim artıkMillet cidden kafayi yemis ya. Hoca Belhandayi oynatiyor laf yiyor. Oynatmiyor yine laf yiyor. Ya ne yapsin bu adam. Oynatip 7inci dakikada oyundan mi cikarsin. Kimse oynamasini istemiyor ben dahil. E oynatmiyor iste daha ne. Cok baydi artik bu sacma sapan yorumlar.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum