Yenecez gibi bi his var içimde. İlk yarı berabere bitirmek önemli. İkinci yarının son 15 dksina kadar beraberliği korursak o 15 dakikada bir gol bulacağımıza inanıyorum.

IMG_6666.webp

Cümleten gecemiz güzel olsun..

Azdan az çoktan çok gider.Gel ulan hain Real sana bir 5 atalım.

cm deki gibi go on holiday seçeneği olsa da geçsek şu maçı.

Millet cidden kafayi yemis ya. Hoca Belhandayi oynatiyor laf yiyor. Oynatmiyor yine laf yiyor. Ya ne yapsin bu adam. Oynatip 7inci dakikada oyundan mi cikarsin. Kimse oynamasini istemiyor ben dahil. E oynatmiyor iste daha ne. Cok baydi artik bu sacma sapan yorumlar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim 4-3-3 orta saha üçlüsünden ziyade kanatlarda üçlü oluyor mesela geçen senelerde Mariano&Belhanda ve Feghouli üçlüsü ile orayı güzel işliyorduk bu sene de Ömer Bayram o görevde oynuyor Nagatomo'nun hücum eksikliğini Babel'in defansif eksikliğini kapatmaya çalışıyor

Bu maçta da durumun farklı olacağını sanmıyorum Lemina sık sık Feghouli&Mariano ikilisi ile oynayacaktır

Feghouli insallah fizik olarak toparlamıs olasın.

Ilk 5 dakika : Marcao, Luyundama pas hatalari yapiyor , Real Madrid arka arkaya 3 pozisyon buluyor...

Millet cidden kafayi yemis ya. Hoca Belhandayi oynatiyor laf yiyor. Oynatmiyor yine laf yiyor. Ya ne yapsin bu adam. Oynatip 7inci dakikada oyundan mi cikarsin. Kimse oynamasini istemiyor ben dahil. E oynatmiyor iste daha ne. Cok baydi artik bu sacma sapan yorumlar.

Onu kim yazdı görmedim fakat Belhanda FanClub olma ihtimali yüksek.
Moral bozmayalım maça odaklanalım hoca iyi takım kurmuş kadromuz iyi.

Hiç heyecan yok, hiç umudum yok.

Yenilmesine yeniliriz de, en azından bir gol atsak bari..

G.tüne tekme vurmasını bekliyoruz kadroda olup olmamasını tartışmak bile utanç verici.bu transfer döneminde de takımda tutmaya çalışırsa oha derim artık

Sampiyonlar liginde bizim adimiza guzel olan tek sey futbolcularin isinmada giydikleri urunler

Umarim farkli bir malubiyet olmaz. Allah yardimcimiz olsun.

Ciddi piyasa maçı aslında ama piyasa yaptıracak 2 stoper dısında oyuncu yok.

Bu maçtan sonra uzun bir süre Real Madrid ile karşılaşmayız, tadını çıkaralım yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt