bu takım ne pas oyunu ne bilmemne oyunu oynar. bunlar ayak tenisi oynar anca, antrenmanda da onu yapıyorlar zaten bi

Meger bir saniye, bi dakika, bir devre ne kadar da uzunmus. Sanki saat duruyordu anasini satayim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fatih Hoca bi zahmet ordayken istifa et eger bu.mac donmezse kusura bakma bitmissin yeter artik her mac ayni rezillik
Bu macin donecek bi yeri mi var yemeden bitirirse iyi ikinci yari gol ve goller atarsak mukemmel hic degilse serefli yenilgi diye avuturuz kendimize

Babel mariano nagatomo bu 3lü derhal kadro kisi kalmali

Nagatomo-Mariano ile Şampiyonlar ligine çıkarsan olacağı budur. Eksiklerimiz doğru dürüst tespit edilmemiş ve olan da bu işte, umarım daha facia skorlara imza atmayız.

Allah belanizi versin. Donduk burda bari 1 gol atin serefsizler

Rezillik sözün bittiği yer 😡

Ben asıl bugüne kadar mavi boncuk dağıtan UltrAslanı merak ediyorum iyi gün taraftarı muhabbeti sıktı bakalım dönüşte karşılayacaklar!

Fatih Terim modern futboldan an-la-mi-yor. Aslinda bazen futboldan hic anlamadigini dusunuyorum ama sonra aklima kazandigi kupalar geliyor ve tesaduf olamaz diyorum. Ama hocanin bilgisi ve tecrubesi artik bir ise yaramiyor bu cok acik. Bir an once istifa etmesi lazim.

Geri
Üst Alt