iyi bir menajer bulmalıyız birazda para verip muslera + linnes haric komple satılık bu öküzler demeliyiz toplu alımda indirim eşantiyon vs ile komple satmalıyız.

Merak ediyorum da bu kadar kötü oynamamıza rağmen 8 yemeyiz. Bu Beşiktaş nasıl becermiş yahu :D

Normalde kötü oynayan takım yarı sahayı geçemez. Biz ceza sahasından çıkamıyoz.

Arkadaşlar hemen sinirlenmeyin. Andone'yi Gaziantep maçını düşünerek oyundan almıştır. Orada daha fit olmalı. Daha fazla koşması gerekecek. Buradan daha önemli maç orası.

Hicbir seyin degismeyecegi zaten mac oncesi basin toplantisindan belliydi. Hoca surekli yok Real super yok Real efsane diye onlari ovdu durdu. Hic inanmiyor takimina. Bu pasiflik oyunculara yansimis. Ayrica mac sonlarinda asarimli keserimli konusup yine ayni ruhsuzlari sahaya surersen kimse seni ciddiye almaz bu saatten sonra. Insallah gidersin bu klupten de futbol izleriz biz de adam akilli.

Halim , disiplini daha cok yerli oyuncular uzerine cunku yerliler burada ne kadar guclu oldugunu biliyorlar. 30 yasindaki yabanci ne takacak. Ancak Onye gibi gencler lazim.

dogru katılıyorum iste o yuzden artık diyorum yabancı sınırı mutlaka gelmeli yoksa tezegi komple avucladık sen milli takımdan gelmisin su takıma 3-4 tane 11e yerli oyuncu bulamıyormusun ayıptır cidden

bizim lig icin yabancı cöplügü deniyor ya yabancı cöplügü olan en bas takımlardan biri biziz.

Son 10 yılda CL'de averaj takımı olduk resmen. Bizim kadar katılıp gol yiyen başka takım var mı acaba?

çıkar şu feghouliyi al emreyi 1 maç oynat 3 maç yatır ne bekliyosun çocuktan oynasın işte

Geri
Üst Alt