Hoca top oynayin diyor, sanki soylemekle bu is kendiliginden olacak :asd:

Yahu biz ligde hemde evimizde rize'yi dahi zar zor yeniyoruz

Şu maçtan aklı başında bir insan evladının ne gibi bir beklentisi olabilir ki

Maçtan önce fark yemeyelim yeter modundaydım halen de aynı moddayım

Bu basarisizlik aslinda cok basit bir insan psikolojisi ile aciklanabilir. Hedefi olmayan , bu hedefe ulasmak ile bir kazanci olmayacak bir ekip basarili olamaz. Bu takim heyecanini yitirmis adamlarla dolu. Bu takim kendini buraya ait hissetmeyen adamlarla dolu. Bizi daha buyuk takimlara gitmek icin bir basamak olarak goren bile yok. Cunku hepsi zaten futbolu kafasinda bitirmis tipler. Bize genc,arzulu ve heyecanli futbolcular lazim. Bunlarin arasina da Muslera, Sosa ve Atiba gibi karakterli tecrubeli adamlar serpistireceksin 2-3 tane. Bakiniz Ajax. Biz hicbir zaman Real, Liverpool ,Juventus ,Man.united, Barca olamayacagiz. Hicbir iyi futbolcunun hayali Galatasaray’da oynamak olmayacak. Ajax gibi basamak olarak gorulmeliyiz. Butun yapilanmayi bunun uzerine kurmaliyiz. Bunun icin en basta adam akilli bir yonetim ve teknik ekip sart.

yarisir diyordum ama net daha ruhsuz
Sıkıntı kötü oynamak değil ki. Kadron kalitesizdir(ki değil aslında) anlarız ama bu kadar mücadeleden uzak her şeyden kaçarak oyanamazsın.

Keşke çok kötü oynasak ama mücadele etsek.

Bu ruhsuzlukta maalesef çok sevdiğim Fatih Terim'den başlıyor. Allah belamı versin böyle ruhsuz Galatasaray görmedim. Aydın Yılmazlı takım bu takımı yener ruhunu koyup.

Geri
Üst Alt