Fenerbahçe, Beşiktaş, Basaksehir, Club Brugge, Real Madrid x2 ve PSG maçlarında gol atamayan takımımız gol atıp bizi şaşırtır mı sizce? Oynadığı 7 büyük maçta gol atamayan takımımız var.

Şampiyon olduğumuzda ağzım kulaklarımdaydı merak ediyorsan. Biz hain değiliz. Yeter ki bu takım şampiyon olsun. Ama yönetim şimdi FT'yi kovsa yerine gelen TD başarılı olmasın diye nasıl dualar edeceğinizi merak etmiyor değilim. FTsporlu olmak bunu gerektirir.

Yav biz bir şey demeden bugün olduğu gibi senin gibiler yine sallayacak tam tersi aslında

Babel de sakat dedi hoca. Yarın forvette ya Adem ya Erencan

Çıkacak kadroya göre tahminde bulunacağım ama muhtemel maçöngörüm şu bastıracağız bastıracağız brugge kontradan iki tane güle oynaya atıp gidecek.

F.t nin takımların da çok rastlanır bir durum ki brugge takımı reale sahayı dar etti biz onlara hafif kalırız

Tek isteğim kazayla şansla da olsa şu maçı kazanmamız avrupa ligi için

Umarim Erencan forvette oynar, Adem ile olmaz bu isler.

bir gol atalım ona da razıyım. farklı yenilmediğimiz sürece sorun yok.

Muslera
Mariano Donk Marcao Nagatomo
Lemina
Seri Belhanda
Feghouli Adem Ömer

Bu kadro çıkar galiba, bu maçta isteğim gollü beraberlik, Avrupa ile hiç zihnimizi karıştırmayalım ikinci yarı temiz temiz lige abanalım.

taraftarımızın tamamı aynı fikirde. herkes mağlubiyet bekliyor. ;D

Eskiden boyle maclarda.orta seviye bir avrupa takimi ali samiyene geldigi zaman bizim takim 3 mu atacak yoksa 5 mi diye iddalara girer saatlerce kac gol atacagimizi konusurduk.simdi ise takim 1 yarim gol atsin diye saatlerce dua ediyoruz.bizi bu hale getirenler her kimse aldigi paralar haram zikkim olsun.dunyada ve ahirette iki yakasi bir araya gelmesin insallah.ah benim avrupa fatihim vah benim avrupa fatihim.

ma.webp

Geri
Üst Alt