biri yoktu gazisehiri yendik digeri de olmasaydi farka giderdik

gör bunlari gör

Taşdemir listede olsa onu yazardım ama herif listede yok.Ömer de solda hem Nagatomo'dan kötü hem de ortada iyi oynuyorken niye yerini değiştiriyoruz?

Taşdemir listede olsa onu yazardım ama herif listede yok.Ömer de solda hem Nagatomo'dan kötü hem de ortada iyi oynuyorken niye yerini değiştiriyoruz?
Gol atmamizi anca böyle mümkün görüyorum zira ne orta ne savunma yapabilen iki elemanla oynamak 9 kisi sahaya cikmak demektir.

:asd: :asd:

Başakşehir ve Bruj maçlarından her hangi birinden üç puan çıkartamayacağız. Çıkarsa efsane Terim avatarlarımdan birine dönerim. Çıkmazsa sende milli takımlar tarihinin bir numaralı ismi şenör hocamızı koy kabul mu kank?

Hocamıza ihanet içeren hiç bir oluşum içerisinde yer almak istemiyorum🤫

Forvetsiz cikacagiz yine. Abv sizin yönetim.
0-3 biter. Tam bir deplasman takımıyla oynayacağız.

Tamam avatara baska ne koyabilegine sonra bakariz sen bu iddiaya var misin yok musun girmiyorsan hic millete sezon sonu hepinizi alintilayacagim v.s muhabbeti yapma bence..

Hocamızın takımları her zaman ikinci yarı açılıyor

İlk devre için kesin konuşmak güç o yüzden ne kadar pts alırsak kardır

O alıntılama muhabbeti biraz tarihi tekerrür ettirmek istememden kaynaklı.Yoksa geçen sene de yeterince malzeme vardı Erzurum maçından sonra felan yazılanlar hala aklımda :)

Hocamızın takımları her zaman ikinci yarı açılıyor

İlk devre için kesin konuşmak güç o yüzden ne kadar pts alırsak kardır

O alıntılama muhabbeti biraz tarihi tekerrür ettirmek istememden kaynaklı.Yoksa geçen sene de yeterince malzeme vardı Erzurum maçından sonra felan yazılanlar hala aklımda :)
Takima ve hocaya guvenemiyorsun bu devre icin ama elestirenlere kiziyorsun ithamlarda bulunuyorsun boyle olmaz.

Takima ve hocaya guvenemiyorsun bu devre icin ama elestirenlere kiziyorsun ithamlarda bulunuyorsun boyle olmaz.

Hocaya güveniyorum takıma güvenmiyorum

Bazı topçular bilerek kasmıyor kendilerini ve tepik yemeden akıllanmayacaklar birini yollayınca mesajı alacaklardır

Geçen senede benzer tablo vardı cezalar,formsuz oyuncular vs. verilen tepkileri hatırlayalım ;

Maci aldiririrsa taraftar aldırır yok onlarda ölü gibi olursa eğer adamlar koyar geçer maalesef

##Hemen bir portekizli hoca##

Acaba gol atabilecek miyiz? Avrupa Fatihi'nin geldiği son nokta.

Feghouli oynamaya karar verdiyse gol atarız

Geri
Üst Alt