Vallahi 37 yillik galatasarayliyim takimdan hic bu kadar umitsiz olmamistim.kötü degil köskötürüm durumda takimimiz 90 yasindaki yatalak hastalar gibi cok isterim bu mac galip gelmemizi ama belcika ligini sallayan club bruge bu kadar zayif caresiz takimi 5 lemeden birakmaz.bari 1 gol atinda 5.1 yenilelim o 1 golu atacak gucleri bile yok .yazik vallahi

Ruhum sıkılıyor.

Türkçe klavye kullanılmıştır.

gol atamadan avrupadan elenecez görünen o. rezilliklerin üzerine bir tuğla daha. 0 çekmekten bile büyük bir şey
ligde şampiyon olsan ne olmasan ne şu kepazelikleri yaşadıktan sonra.
avrupa fatihi yılları mazi olmuş yıllardır hüsran

gol atsak konvoya çıkacak her türlü magandalığı yapacak insanlar tanıyorum
#YETERARTIK

Aldığımız 1 puanı 1 golle değiştirelim böyle rezillik olmaz.

Sahaya cikmadan hukmen maglup olalim. O bu gidene kadar mac izlemem diyecek bir taraftar degilim, takim 10-0 yenik olsada, umursamayan oyuncular hoca ne bilim yonetim olsada gonul izin veremiyor yine izliyorum.

Isin kotu tarafida bu, cunku Galatasaray ile kalkip uyuyoruz. Oyle bu yilda izlemesekte gecer zaman diyemiyorum cunku her gun Galatasarayi takip ediyorum.

Yani keske hukmen maglup olsakta bu eziyeti cekmesek. Hepimiz biliyoruz bu sezon boyle rezil olmaya devam edecegiz. Terim ocak desede, bi mok olmaz bu saatten sonra. Hoca diyen elamanda biraz gurur varsa defolup gider. Kendisi kadroyu kurmadi diye sampiyon olan takimi bukadar kisa zamanda batirma hakki YOK!

Bu kadro Oyle sandiginiz kadar kotu degil, hocanin kapirisleri ve egosu yuzunden takim bukadar kotu. Ne taktik var, ne bir oyun plani nede oyunculara kondisyon yuklenmesi yapilmis

Daha önce de yazdım arkdaş geçen sene en büyük yıldızı trabzon'un yolladığı marko marin olan kızılyıldız evinde liverpool'u yendi 2-0 ile..Napoli ile berabere kaldı..

Bu yıl brugge,real madrid deplasmanında puan alıp,galibiyeti kaçırdı.Psg deplasmanında kafa kafaya oynadı.

Slavia prag,barcelona ve inter deplasmanlarından puan çıkardı..

Biz bırak real madrid,psg maçlarını brugge karşısında perişan olacağız büyük ihtimalle.

Hayır kimse senden psg,real madrid,ajax ol demiyor artık onları zaten geçtik de en azından avrupa maçlarında şu orta sınıf takımlar karşısında yüzümüzü kızartacak maçlar oynamayalım artık..

Avrupa ile çita açılıyor yersek

##Hemen bir portekizli hoca##

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge maçı öncesi eksikler

❌ Ahmet Çalık
❌ Taylan
❌ Emre Taşdemir
❌ Emre Akbaba
❌ Jimmy
❌ Şener Özbayraklı
❌ Nzonzi
❌ Luyindama
❌ Florin Andone
❌ Radamel Falcao

Geriye düştüğümüz an ipler tamamen kopar.

Hele maç sonu mağlubiyet yazarsa bardak tamamen dolar.

Trabzon maçında da taşar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt