macin oynandigi saatlerde sevdigim bir dizi var telefonun internetini kapatip dizimi seyredecem..cocukluk zamanimdaki gibi sabah kalkip heyecanla tvyi acip sonuca bakardim..simdi de öyle yapacam ama heyecanim olmayacak...bu takimla maalesef...ama yinede seviyorum seni Galatasaray...

Bir arkadaş bileti devredecek ya batı üst ya da doğu üsttü net hatırlayamadım şimdi. Almak isteyen varsa özelden yazabilir..

eger yanılmazsam birileri için iyi başlangıc olacak.feghouli,babel vs ama sezonun geri kalanında devamı gelmek zorunda.

Nzonzi-cezalı
Luyindama-sakat
Falcao-sakat
Andone-sakat
Şener-sakat
Jimmy-kadro dışı
Linnes-kadro dışı
Emre Taşdemir-kadro dışı
Ahmet Çalık-kadro dışı
Taylan-kadro dışı

Kalanlar:

Muslera-?
Mariano
Marcao
Donk
Nagatomo
Seri
Belhanda
Lemina
Feghouli
Adem
Babel

Okan
Emre Mor
Ömer
Yunus

Avrupada kalmak her zaman ekstra motivasyondur bizim icin olumsuz bir yansimasi olacagini sanmam. Tabi ki dusuk bir ihtimalden bahsediyoruz.

Galatasaray'ın Club Brugge maçı eksikleri

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan Ahmet Çalık, Martin Linnes, Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir, statü gereği Club Burgge maçında forma giyemeyecek. Steven Nzonzi kart cezası, Radamel Falcao, Florin Andone, Şener Özbayraklı ve Christian Luyindama ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar.

GALATASARAY'IN CLUB BRUGGE MAÇI KADROSU

Fernando Muslera
Okan Kocuk
Mariano
Marcao
Ryan Donk
Nagatomo
Selçuk İnan
Mario Lemina
Ömer Bayram
Michael Seri
Belhanda
Feghouli
Emre Mor
Ryan Babel
Adem Büyük

ALTYAPIDAN 3 FUTBOLCU KADROYA GİRECEK

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, A Takım'dan elde kalan 15 futbolcuyla Club Brugge karşısına çıkacak. Bu nedenle Fatih Terim, 18 kişilik maç listesini tamamlamak için U19 takımından 3 genç futbolcu kadroya dahil edecek. Tecrübeli çalıştırıcı altyapı ekibinden 3 ismi Club Brugge maçı kadrosuna alacak.

3 genc = Emin, Kaan, Erencan

Muslera
Mariano Kaan Marcao Nagatomo
Lemina
Feghouli Belhanda Omer Emre
Babel

Okan, Donk, Emin, Selcuk, Seri, Adem, Erencan

hm?

Geri
Üst Alt