Gol atabilirsek yonetim artik bir kurban keser herhalde.

2,85 2,95 2,00
oranlar bunlar.
bu Brugge denen bizle aynı ortamda esamesi bile okunmayacak takım bu maçta bizden daha favori ise denilecek başka laf yoktur.

Maçı izlersem gerilirim hem kendime hem eşine sıkıntı oluyor son maçlar. Masterchef izleyeceğim. En azından memleketimi görmüş olurum.
Maç sonuna kadar da skor görmek istemiyorum.
İnş gol atarız, bunun için son şans yoksa tarihe geçeriz.

Muslera
mari donk marcao yuto
lemina seri ömer
Feghouli adem boş10

4-2-3-1 den ziyade 4-3-3 bekliyorum boş10 ile ömer yer değiştirir arada. Maçı da kazanırız 2-0

Yorumları okuyorum da , forumun genelinde negatif bir hava var.. Bırakın yenmeyi, gol atmayı basarı gören bircok arkadaş var.. Haksız da sayılmazlar. Bu kadar maç yapmışız gol atamadan bitirmişiz. Yüz karası bir durum. Utanç verici.. CL nin en kötü istatistiklerine sahibiz. Bunun sorumlusu hala gevrek gevrek konusuyor. Bugun benim tek isteğim bir mucize.. Binlerce taraftar önünde bir futbol mucizesi gerceklessin. Takımım adına, ülkem adına, milyonlarca taraftar adına..

6 maç 0 gol ile tarih yazıcaz.

Olumlu bir hava yaratalım diyen arkadaşlar var fakat takımda sakat çok sakat çok olmasa bile uyumsuz bir takım var pres bile yapamayan bir oyun anlayışı ile oynuyoruz.

bu takım normal şartlarda en az üç tane yer. umuyorum bir tane gol atma başarısı gösterirler

Club Brugge Başkanı Bert Verhaeghe: "Türkiye'nin en büyük kulübüne karşı oynamaktan dolayı gurur duyuyoruz."

2,40 vermisler hc 4,50
Denenir(bruge)

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt