0-0a yatar brugge.
olurda 0-1 yaparlarsa zaten maç kopar.
bizim takım geriden gelip maç falan çeviremez.

Baski yapmaya kalkarsak en az 3 yeriz kontradan. Adamlarin hucumculari cok hizli. Lucescu usulu bikkinlik verecek derecede sabirli bir oyunla bi tane atarsak biseyler olabilir. Hic bu kadar karamsar bir donem yasamamistik.

Belhanda 11 başlayacak deyorlaar.

Ya herro ya merro maci doğal olarak ekibimizin galibiyetiyle sonuçlanacağı mac.

##Hemen bir portekizli hoca##

Gaz ile taraftar baskısının yetmeyeceği bir maç. Rakip çok daha iyi durumda. Brugge Başak'a benzemez. Muhtemelen ilk yarı sonunda çoğu kişi maçı kapatmış olacak. Biz maç sonu basın toplantısına odaklanalım şimdiden. Asıl eğlence orada.

Isik Kaan ve Emin Bayram u19 macinda yoktu, aksam en azindan biri kadroda olur gibi

edit: + Erencan

hic cl maci varmis gibi bir hava yok...nasil olsun ki zaten? hocayi hem cok seviyorum hemde cok kiziyorum... ne olacak böyle ya..

Akşamki maçı alıp, 3 maç ardarda kazansak ligde büyük sinerji yakalariz şu eksik kadroyla, gel gelelim oyuncularin bunu çokta şeyettiğini düşünmüyorum işin acı olan tarafı..

Gaz ile taraftar baskısının yetmeyeceği bir maç. Rakip çok daha iyi durumda. Brugge Başak'a benzemez. Muhtemelen ilk yarı sonunda çoğu kişi maçı kapatmış olacak. Biz maç sonu basın toplantısına odaklanalım şimdiden. Asıl eğlence orada.
O kısmın hiç bi önemi eğlenceai yok ilk defa. Dünya kadar sakat var ben napabilirim ki deyip çıkar, nesini bekliyosun maç sonunun.

Real bruge karsi 27 sut cekti .buna mucize diyorsunuz.peki bize karsi real 28 sut cekti aslantepe de sadece 1 gol atti.buna ne demek lazim mucize otesi mucizemi

Real bruge karsi 27 sut cekti .buna mucize diyorsunuz.peki bize karsi real 28 sut cekti aslantepe de sadece 1 gol atti.buna ne demek lazim mucize otesi mucizemi

1574778840026.webp

Geri
Üst Alt