- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
varligimi yoklugumu kgye bastim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim sagolsunGalatasarayimizin cok onemli bir avrupa maci var.hic kimse maci konusmuyor.konusanlarin yuzde doksani terimin mactan sonra nasil ve ne turlu bahaneler uretecegini dusunuyor.inanilir gibi degil bu basimiza gelen
acik konus bana sen orda olsan gidermiydinstad fena bos
kanalkatar ırak maçındaki maçı dehşet heyecanlı top bir o kalede bir bu. Neler kaçıyor neler
internet ora bura işte
ugrasamam :/ olsaydi acardim heisinternet ora bura işte![]()
bende ayni seyi dusundum belki gencleri izleriz bugun dedim actim hic genc yok yine"Sakatlıklardan dolayı genç oyuncuları kadroya almak zorunda kaldı Fatih Terim." Bu cümle her şeyi özetlemiyor mu sizce de?

Ben almanyanda yasiyorum. Imkanim olsaydi giderdim. He türkiye de yasasaydim gideyimmi diye düsünüp yine de giderdim. Neticede CL Maci. Ama gidip gitmemeyi düsünürdümacik konus bana sen orda olsan gidermiydin
bende ayni seyi dusundum belki gencleri izleriz bugun dedim actim hic genc yok yine![]()
ya iste ne gerek var avrupaya gidersek ne fark edecek keske tamamen artik lige odaklansak :/Spiker bu cümleyi kurdu. Üzüldüm yeminle.