Mariano yine Nagatomo'dan iyi. Performans yasi gecmis olmasina ragmen ayagindan geleni yapiyor. Üstelik bu adam 2 senedir o kanatta defansif destek görmüyor. Mariano'yu rahatlatacak bir Onyekuru veya Rodrigues olsaydi bu kadar yorulmazdi diye düsünüyorum. Feghouli ne ofansta var ne defansta. Babel'in bu takima ayrica hic bir katkisi yok. Attigi 3-4 golle kendini adam zannetti. Selcuk Inan'in hücum versiyonudur Babel.

devre arası üçe beşe bakmadan belhanda ve feghouli postanlanmalı.

Takımın nesi iyi Brugge ile oynuyoruz, sıfır organizasyon, sıfır çoğalma, paso savunma, sizin iyi dediğiniz GS buysa ben başka takımımı izliyorum, lanet olsun böyle futbola, ceza sahasına 2 oyuncu sokamıyoruz, eskiden kanatlar adam yerdi yaratırdı, karşı sahaya yerleşirdik, şimdi bi tane denklersek hemen otobüsü çekiyoruz, 45 dk var daha 1 dk gol atsak 2 dk yatmaya başlayıp maçı bitirmeye çalışacağız böyle GS olmaz olsun.

Önumizdeki seneye mariano nagatomo donk selcuk belhanda feguli babel seri ile vedalasilmali buna emre moruda ekleyebilirz

kadro planlamasındaki hatayı net şekilde yüzümüze vuruyor şu maç

beklerimiz ve kanatlarımız atlet olsa şu maçta işler çok daha iyi olurdu bizim adımıza. sezon için de aynı şey geçerli.

ama büyük planlama hatası ile halı saha takımına döndürdük takımı. hoca yaktı bizi.

Lemina, Adem ve Ömer adeta yirtiniyor sahada. Sampiyonlar Ligi'nden Sampiyonlar Ligi'ne oynatilan Seri de elinden geleni yapiyor ama temposu cok düsük iste. Takimi dogru dürüst calistirsalardi bu halde olmazdik. Haso, Ümit ve Levent bakkaldan sucuk bile alamaz.

Ömer Bayram ve Lemina'nın pili 60- 70 civarı biter. O dakikalarda oyuna müdahele çok önemli.
İkinci yarı Fatih Terim maçı ya alacak ya verecek.

Feghouli kanatta olmuyor. Adam tam bi 10 numara.

2. Golü ah bir bulsak işte o zaman herşey tam mükemmel olacak bu maçı gol yemeden tamamlayabilir miyiz acaba inşallah olur

bek ve kanatlar hizli olsa bu takim baya top oynar. sezon öncesi oyunculari hic hazirlamamislar

Zamanında değişiklik yapmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon maçının benzeri oluyor o maçta gol.yemesek.atmis kadar sevinirim

adem evlat olsa sevilmeyecek kadar itici bir tip

kendini atmalar abartmalar filan

o formayı çıkarsa da rahat rahat sövsek

Geri
Üst Alt