- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
100 euro var mi diye sormuyor da100 euro salla bari Murhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 euro var mi diye sormuyor da100 euro salla bari Murhan
şuan avrupadaki çoğu başarısız takim barca gibi oynamaya çalışıyor. tiki taka 4 sene önce tarihe gömüldü ama hala bu oyunda direten ve anlamsız yere top çeviren takimlar var.Bu iki takımın arasındaki 8 maçın 5 tanesini PSG almış, bu Bayern hayırdır ya teknik direktörü çıkmış Barçaya benziyorlar demiş dalga geçer gibi.
ama yine de insan "hayvan herifler" demeden duramıyor abiBayern Munih 5 kez final kaybetmiş bu turnuvada. Muhtemelen rekordur.
juventus 7 kez kaybetmişBayern Munih 5 kez final kaybetmiş bu turnuvada. Muhtemelen rekordur.
Onların Dortmund denilen Bayerne çalışan ezik takıma bile kaybetmişlikleri var.juventus 7 kez kaybetmiş
9 final 2 kupa
Evet daha ötesi Barcelona ve Real Madrid'i eliyorlar o finallerde.benfica 5 kez final kaybetmiş 2 de kupa kazanmış way anasını
2011-2012 jorge jesus benficası desemEvet daha ötesi Barcelona ve Real Madrid'i eliyorlar o finallerde.
evet 5 senede 4 final oynamışlar eusebio denilen adamın zamanıymışEvet daha ötesi Barcelona ve Real Madrid'i eliyorlar o finallerde.
Fenerden daha beter loser varsa onlar herhalde.2011-2012 jorge jesus benficası desem
yorumlarını alabilir miyim üstat
iyi top oynuyorlardı ama ya o sezonlar aşıktım benficayaFenerden daha beter loser varsa onlar herhalde.
Lan o değilde Malmö bile final oynamış, böyle vaziyete sokayım.
Döndü bir yerlere sankiiyi top oynuyorlardı ama ya o sezonlar aşıktım benficaya
bi ara isterdim başımıza kendisini
o gitti ellerin oldu