- 12 Temmuz 2009
- 60.883
- 24.259
- 2.968
THOMAS MÜLLER GOGOGOGO
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
listenin tuhaf takımlarla dolu olması ve ismimizin olmasıFenerden daha beter loser varsa onlar herhalde.
Lan o değilde Malmö bile final oynamış, böyle vaziyete sokayım.
uefada da en çok kaybeden takım benfica çıktı iyi miFenerden daha beter loser varsa onlar herhalde.
3 te 0Onların kehaneti vardı zaten bir eleman bir şey demiş, 40 yıldır final kazanamamışlar.uefada da en çok kaybeden takım benfica çıktı iyi mi3 te 0
neymar oynadıgı kadar var psg. neymar kötü olsun di maria alıp taşıyamaz ama neymar iyi ise rakip direkt ona ve mbappeye yogunlastıgı için bu da serbest takılır oyununu oynarVerratti yokmuş sanırım. Maçın kaderini daha doğrusu PSG galibiyetini belirleyecek oyuncu Di Maria olacaktır, hala üst düzey ve savunmalar herkese önlem alabilse de Di Maria'yı durduramıyor.
Şu ana kadar tek kişinin durdurduğunu gördüm o da bizde zaten.
Lan yürü git Neymar varken de iyi yokken de iyineymar oynadıgı kadar var psg. neymar kötü olsun di maria alıp taşıyamaz ama neymar iyi ise rakip direkt ona ve mbappeye yogunlastıgı için bu da serbest takılır oyununu oynar
di marianın istikrarlı oldugu doğru da hiçbi zaman neymar'ın zirve performansını veremedi ki neymarı 100 üzerinden 95 90 85 falan görürsün 80'e düşünce çöp ilan edilir.Lan yürü git Neymar varken de iyi yokken de iyi
Neymar net daha istikrarsız Di Maria'ya göre. Atalanta maçında yaptığı şovu her maç yapsa Messi olurdu zaten.
Neymarın kötü günü çekilmez çünkü kendisini yere atar sürekli ki ben Di Maria, Neymardan iyi demedim, daha efektif genel anlamda dedim ki Messi olurdu demem de zaten adamın potansiyelini gösteriyor.di marianın istikrarlı oldugu doğru da hiçbi zaman neymar'ın zirve performansını veremedi ki neymarı 100 üzerinden 95 90 85 falan görürsün 80'e düşünce çöp ilan edilir.
çoğunlukla di maria hep 80-85-90da takılır.
neymar varken di maria SIĞINTIdır![]()
Onda henüz liderlik yok, çok iyi topçu olsa da.mbappe çatısı altında buluşalım
Di maria basketçiler gibi en iyi 6. adam olabilir hani bunu futbola uyarlasak.Neymarın kötü günü çekilmez çünkü kendisini yere atar sürekli ki ben Di Maria, Neymardan iyi demedim, daha efektif genel anlamda dedim ki Messi olurdu demem de zaten adamın potansiyelini gösteriyor.
Yine de Neymar'ı üstüne oynayarak durdurmak Di Maria'yı durdurmaktan daha kolay psikolojik açıdan.
Öyle zaten hiç bir takımda 1 numara olmadı, bunun da sebepleri var ama başarılarda hep gizli kahraman odur.Di maria basketçiler gibi en iyi 6. adam olabilir hani bunu futbola uyarlasak.