- 10 Mart 2013
- 121.495
- 158.167
- 5.068
Buyuk sehirleri yazmislar herholfkarkiv niye var ki hadi baskent olarak yazmamıslar ankarayı geçtim onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk sehirleri yazmislar herholfkarkiv niye var ki hadi baskent olarak yazmamıslar ankarayı geçtim onu
2 türlü de hainlik var o zamanBuyuk sehirleri yazmislar herholf
Ulan Niye comanla basliyor.... Perisic ile baslasana adam klasti. Yorulmus kehrer ya oynatirsin. Neyse Flick bilirParis Saint-Germain'in 11'i: Navas, Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Herrera, Marquinhos, Paredes, Dimaria, Mbappe, Neymar.
Bayern Munih'in ilk 11'i: Neuer, Kimmich, Boateng, Alaba, Davies, Goretzka, Alcantara, Gnabry, Muller Coman, Lewandowski. https://t.co/OyHOikEF8U
Comanla başlıyorlar.
PSG orta sahası kötü.
Gey sakat mıander yerine di maria, sağ açıga draxleri koyardım ben olsam. psg ortasahası çok tutucu gerek yok o kadara
yedekte gözüküyolar abiGey sakat mı
Ne Paredes ne Herrera onun gibi ısıramıyor, garip.yedekte gözüküyolar abi
saçlarına sinir oldugum için en değil de kaliteli holdingci diyebilirim üstataktif topçular arasında 2nr kralmar varsa korkmayın
ve tabi ki belkide en kaliteli holdingci MARQUİNHOS da maça damgasını vuracaktır
@Vasfi Vural780 türk liramı psgye basıyorum
ALLAH İNANANLARIN YANINDADIR
BU YOLDA YA KAZANACAĞIZ YA ŞEHADET'E KAVUŞACAĞIZ
GÜLDÜR YÜZÜMÜ YA RABBEL ALEMİN
saçlarına sinir oldugum için en değil de kaliteli holdingci diyebilirim üstat