Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ederdim iy0 bitmeliydi abiVerse de kimse itiraz etmez herhalde.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ederdim iy0 bitmeliydi abiVerse de kimse itiraz etmez herhalde.
sent via GSC
ikisi de kale ağzına kadar geliyor sonuç yokFinalde kalite yerlerde
Katılıyorum TR standartlarında buna penaltı çalmayacak hakem yok ama normal de penaltı değil işte, keşke yabancı futbolcu sınırı yerine yerli hakem sınırını konuşsaydık Türk futbolunun için daha güzel olurdu.Yeşilçam oyuncusu gibi attı kendini yere TRde hemen buna penaltı çalarlar bravo hoca
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kesinlikle... belhanda tıklatırdıBelhanda gibi vurmak yerine tükürdü diyebilir miyiz?
Hocam şu profil fotoğrafını değiştir yav. Kahkaha atıyorum her gördüğümde. Ahahahahaha. Başka Belhanda koy gözünü seveyim.kesinlikle... belhanda tıklatırdı
Mbappe dogal bir yetenek degil, patlayaciligi ile futboldan ekmek kazaniyor
Lafın gelişi.ederdim iy0 bitmeliydi abi
niye ya çok tatlı benceHocam şu profil fotoğrafını değiştir yav. Kahkaha atıyorum her gördüğümde. Ahahahahaha. Başka Belhanda koy gözünü seveyim.![]()
falcaodan kötü vurdu
sinan e.liler daha iyiydi onlardan birini koysananiye ya çok tatlı bence
Paranla vedalas.800 tl gidecek uğur bir şeyler yap psgnin alması lazım
Evetmbappeye bu son pozisyonda bırakan da o muydu
Mbappe futbolunu değiştirmezse 30'una yakın futbol olarak geriye düşecek gibi. Çünkü patlayıcılığı doğal olarak geriye gidecek ve üst seviyelerde kalmak istiyorsa tıpkı Ronaldo'nun yaptığı gibi(kanattan santrafora evrilmek mesela) başka bir topçuya evrilmeli.Mbappe dogal bir yetenek degil, patlayaciligi ile futboldan ekmek kazaniyor
bunu beğenmeyen hentbola yönelsinbence guzel bir mac
Paranla vedalas.