Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Adamdan nefret ediyorum ama bu fotoğrafına bakınca gülesim geliyor. Tek sövmediğim Belhanda fotoğrafı. Tadım kaçıyor gördükçe.niye ya çok tatlı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamdan nefret ediyorum ama bu fotoğrafına bakınca gülesim geliyor. Tek sövmediğim Belhanda fotoğrafı. Tadım kaçıyor gördükçe.niye ya çok tatlı bence
Fevkalade katildigim bir yorumMbappe futbolunu değiştirmezse 30'una yakın futbol olarak geriye düşecek gibi. Çünkü patlayıcılığı doğal olarak geriye gidecek ve üst seviyelerde kalmak istiyorsa tıpkı Ronaldo'nun yaptığı gibi(kanattan santrafora evrilmek mesela) başka bir topçuya evrilmeli.
Mbappe dogal bir yetenek degil, patlayaciligi ile futboldan ekmek kazaniyor
Bizim milli maçta da Hasan Ali kediye çevirmişti. Bazı maçlarda oluyor ona böyle.Ulan mbappe bize karşı gözün kapalı atarsin. Gücün garibana yetiyor, seni de tanımış olduk.
çok zekimarquinhos ne topcu be
walcottu andıran sürüyle topcu var da mbappenin en kötü hali walcottun prime döneminden daha yukarıda olur üstatBiraz walcottu andırıyor sonu onun gibi olmaz umarım
Kehrer eliyle indirmiş herifi yaw nasıl pen6 değil
walcottu andıran sürüyle topcu var da mbappenin en kötü hali walcottun prime döneminden daha yukarıda olur üstat
kendini abartarak atmasa sanki hoca verebilirdiHakem niyeyse vara güvenip çalmadı gibi ama gayet penaltı ya sen adama ne el atıyorsun azı çoğu olmaz bu işin dengesini bozabilir gayet bozmasa bile oynamak zorunda değil o şansı verdiysen rakibine penaltı kere penaltı