Tuğrul Karakum
Sarı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 435
- 512
- 588
Bunu yazana kadar yemişiz bile gol. Rezillik kepazelik kimsenin yönetimi eleştirmeye hakkı yok Falcao gelse bile bu takımı düzeltemez. Nzonzi de tek başına kurtaramaz çünkü FT Nzonzi varken Seri'yi yedek bırakıp yine Selçukla maça çıkar. İnanmıyorum arkadaş bu kadar olamaz ligin en iyi takımıyız kağıt üzerinde.Dışarıdaydım, eve yeni geldim. Daha şimdi açtım maçın özetini anlamak için bi gs sözlüğe girip okudum. Ve çıkardığım sonuç:
Arkadaşlar alt ligden yeni çıkmış bir takımla oynuyoruz ve biz bu adamları rahat rahat yenemiyorsak ya da rahat yenmeyi bırak kağıt üzerinde çok iyi olan takımımızın bütün oyuncuları affedersiniz ama bok gibi oynuyorsa burada suç oyuncularda olamaz.
Fatih Terim bu takıma hiç ama hiçbir şey katmamış, bir hücum planı savunma planı oyun planı hiçbirşey yok, rastegele oynuyoruz. Abdullah Avcı gibi plan üzerine kursun takımı demiyoruz ama bu kadar da olmaz arkadaş, Tudor döneminde daha iyi oynuyorduk kimse kızmasın. Derbilerde kötüydu sadece yeterince tecrübesi olmasığı için. Ki derbilerde de o kadar performans gelişmesi olmadı yani Fatih Terim gelince. Tudor varken Trabzon'a 2-1 yenildik Fatih Terim varken 4-1 yenildik, Tudor varken Fener ile 0-0 berabere kaldık Fatih Terim varken 2-0'dan maç verdik.
Hayır her şeyi geçtim sen niye Selçuk'u çıkarıp Donk'u almak yerine Seri'yi çıkarıp Donk'u alırsın arkadaş ya inanmıyorum adamın tek becerdiği penaltı atmaktı onu da kaçırdı neden ilk 11 oynatırsın.
Şu takımın başına ben gelsem daha iyi top oynarız inanmıyorum ya resmen.