⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Ben selcugun cıkmamasını sorgulayacak nitelikte degilim takıma 2 yıldız takmıs hocam en dogrusunu bilir.

Sen popescu ile uefa kupasını kazandın fatih hoca.ondan sonra hep kazma dengesiz stoperler doldurdun takıma. Bu marcao ve luyindama hamle stoperi ve dengesiz adamlar akıl edemedin mi bi tane denge stoperi almayı.bu 2 kazmayı şl de manyak ederler

Bu maçtan sonra yangncı tayfa olarak stoper transferi için sesimizi çıkarmamız gerek.

Geçen seneki takımı koruyabilseydik bu takımdan 10 gömlek daha üstündü fernando ndiaye onyekuru diğer taraftan Selçuk İnan

Selçuk neden oynuyor ? Onun yerine Mustafa Kapı daha iyi oynardı mesela. Yaz kampında yoktu Selçuk ama Mustafa Kapı vardı ?

Bunlari yapacak kapasite olmus ,begen begen me genclere guvenmeyen hoca bizi ileriye tasiyamaz.
Ozan da sansa cikti dakatlik makatlik
Yeminle oynatmazdi yoksa

Takimda isim degisikliginden baska hic bir sey yok
O zaman denizlinin kadrosuni eline versen 4 /5 yiyip doneriz .

Ben begenmiyorum iki senedir Fatih beyi

Skor yüzünden asla hocayı eleştirmem ama arkadaş eğer takımın hiçbir oyun planı yoksa Fatih Terim'in veya yardımcılarının misyonu nedir ?..

1.5 SENEDİR BU TAKIMIN BİR SİSTEMİ YOKTUR..

Takımın defansif oyun planı nedir.. İleride basabiliyor mu?.. Hayır

Top çıkarabiliyor mu ?.. Hayır... Selçuk'la ısrarla sözleşme uzattılar..3 senedir yürüyen hayalet futbolu kafasında bitirmiş..

Oyuncuların birbirleriyle olan pas organizasyonu var mı ..İleride rakip kapandığında kanatların forvetleri nasıl besleyeceğiyle ilgili plan yok.. Hiçbir şey yok..

Bu takımın teknik direktörü var mı ya.. 1-2 isim sorumluluk alacak öyle iş bitecek öyle mi.

Belhanda fabrika ayarlarına yine döndü.. Ürettiği hiçbir şey yok.. Bizi CL'de averaj takımı yaparlar bu zihniyetle..

Bomboş ve ezber bir yazı. Başvur seni alsınlar. İlk 20 dk da yapılmaya çalışılanlar gayet yeterli görebilene.

Televizyondan boş alanda kimin ne yaptığını gördünüz de böyle beylik beylik konuşuyorsunuz.

Takım taktiksin kazandı 3 kupayı da. Tam Fenerli ağzı. Mhk desteği olmasa omları da alamazdık deyin de tarafınızı belli edin.

Milletim moralini bozmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Herkes asgari ücretle çalışan Prof.

Bizim fenerlilerden farkımız bu zaten burda elestirmeyın diyenler takım olarak yanlıs tercih yapmıs sarı lacivert renklere gönül vermeli

Yakistiramadim. Biz elestirecegiz diyip takimin yarisini her maç yollayacaksak ben orda yokum zaten. FM oynamiyoruz ki. Biraz bilincli elestiri yapılmalı.

Bu seri nasil futbolcu olmus hayret yeminle derhal gönderin sunu bi futbolcuda hicmi özellik olmaz yahu ne defansi iyi ne hucumu ne ikili mücadele kazanir ne oyun kurar

Geri
Üst Alt