⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Zor bir deplasman
O yüzden ilk maçtan galibiyetle atlatırsak çok büyük moral olur

Yeni bir sezon, yeni bir hedef ve yine sonu şampiyonluk olacaktır. Haydi bismillah diyoruz. #Hedef23

Set oyununun ilk ciddi izlenimlerini bu maçta göreceğiz. 2 senelik kaos futbolundan aklıyla oynayan bir takıma dönüşmeyi amaçlıyoruz. 1-2 ay biraz sancılı geçebilir fakat sistem oturduğunda özellikle lig için gayet iyi bir sistem kurmuş olacağız. Bize oynayan takımların çoğu 10 kişi savunma yapıyor ve defans orta saha arasına girerek orta sahanın hareketsizliğinden faydalanıyordu. Şimdi ise nzonzi, seri ve belhanda üçlüsü bu presi rahatça kırmamızı sağlayacak. Geçen sene kapalı takımlara karşı kaos futbolu oynayamadığımız için tıkanıyorduk fakat bu yeni set hücumü sistemiyle oyunun temposunu tamamen kontrol edeceğiz. Devre arasında bekleri de değiştirirsek gerçekten güzel takım olma yolunda gidiyoruz. Sistem oturana kadar fazla sert eleştiri yapmamak lazım.

denizli'ye dair zerre bilgim yok ama 10 sene sonra süper lig maçı oynamanın gazı ile oynayacaklardır.

bizim adımıza sıkıntılı bir 90 dakika olabilir. beraberlik fena olmaz bence.

Denizli Cimbom'u ozlemis.
Macta da Jimmy oynamasin. Adam bariz sekilde 30 dakikalik oyuncu. Cagne'ye son mac katlanalim. Veya Adem oynasin. Cok firsatci herif.

Her ne kadar dandik de olsa, bizim için kutsal sayılabilecek bir stadyumda oynayacağız. Bunun şerefine bir 3 puan çıkarırız inşallah.

Genç kardeşlerimiz için videoyu da bırakıyorum buraya.

o değil de takım eze eze oynasa 4 tane de atsak

Ulan bu takıma falcao ile nzonzi gelecek deyip ortalığa ne korku salarız ama

Izleyemeyecegim yav fazla mesai ye yazmislar namussuzlar beni yarin.

İlk maç çok tempo beklemiyorum kazanalim da ilk 3 hafta nasıl olursa olsun

Hazırlık maçlarında ortaya koyduğumuz performansa göre değerlendirecek olursak yeniliriz.

denizli de yılların takımı bu ne biçim stad be kardeşim
falcao bu maçı trübünden izlese türk futbolundan soğur.
federasyon stad, zemin, kamera açıları konusunda kriter getirmeli.
maça gelirsek emre mor kesin oynamalı.
belhanda ve feg iyi günündeyse alırız yoksa beraberlik kokuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 55865
Orada unutulmaz anlarımız oldu :D

Geri
Üst Alt