⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

—————Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

——————Seri

———Belhanda—Ömer

Emre Mor———————Yunus

——————Babel

Bence zor geçecek. Denizlispor hızlı kanat oyunculu tipik anadolu takımı olmuş geçen sezonun Erzurumsporuna benziyor. İlk maç olduğunu düşünürsek ve savunma zaafiyetlerimizi de göz önünde bulundurursak ilk 30 dakika zorlanacağımızı düşünüyorum.

Stadın yanında oturuyorum. Çıkışta kesin kavga ederim diye maça gitmeyeceğim. Balkondan laf atarım, marşlar çalarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenilecegimizi tahmin etmek zor olmasa gerek.

Yeni bi' ön liberoyla anlaşmadan mevcut olanı sattık ve şimdi kağıt üzerinde iddialı bi' takım kurmuş olan Denizlispor'a karşı deplasmanda ön liberosuz oynayacağız. Alkışlık hareket.
giphy.gif

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Donk-Seri
Jimmy-Belhanda-Emre
Babel

Heriflerin bizi bozması için yapmaları gereken tek şey yarı sahada basmak. Onu içerde-dışarda yapan her takım sıkıntı çıkarır bize. Tabii iç sahada olunca daha cesaretli yapıyorlar, bu da nefis bir deplasman karnesine sahip olmamıza sebep oluyor. Bir ihtimal erken gol bulursak bu deplasmanlardan nispeten rahat çıkarız ama iyi kontra yapamadığımız, topa sahip olamadığımız, kaleyi koruyamadığımız için pek tabii yine zorlanırız. Tek isteğim Galatasaray'ın en azından şöyle deplasmanlarda rakibi sürklase edecek kadar takım olması, maalesef bunu bile reva görmeyen bir yönetim ve teknik kadromuz var. Bir şekilde kazanırız heralde maçı ama dediğim gibi ilk 10 dakikada es kaza gol bulmazsak her zamanki gibi yine kolay olmayacaktır.

Şimdi çok net 11-12 sezonunu yaşayacağız.
O sezona 2-0 İBB (a.k.a. Bassak) mağlubiyetiyle başlamış, efsane bir performans ile 2 kere champ olmuştuk (2'si de K.köy'de garantilenmiş idi)
Muhtemelen bu sezona da öyle başlayacağız.

Nando
Linnes Luyi Marcao Nagatomo
Donk Seri
Emre Belhanda Babel
Diagne

Muslera
Mariano boss marcao tasdemir
Donk
Mor belhanda seri babel
Diagne

x Yumlu Sapunaru x
Recep Niyaz x
Hadi Sacko Aissati x
Rodallega

Fena kadroları yok erken gol gelmezse zorlanırız

Anlik taraftarın durumu:
- Falcao gelmezse: 3-0 kaybederiz. DOS yok, forvet yok. Yonetim istifa
- Falcao gelirse: fantezi yapariz. 4 kuşak unutulmayacak bir lig baslangici olacak vs.

Mayıs yine sevinenin biz olacağı bir lig olsun. hadi hayırlısı. 5. yıldız yolu açık olsun.

Altayla hazırlık maçında as kadroları oynadı 3 yediler ama biz eminim zorlaniriz

Geri
Üst Alt