⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Penaltı kaçtı kaçabilir önemli değilde takımda bariz sağ bek problemi var. Oraya bu transfer döneminde bi çare bulmalıyız kesinlikle.

Ayrıca Seri henüz takıma alışamadı diye düşünmek istiyorum. Eğer Seri zaten normalde de böyle bir oyuncuysa sezon boyu çok üzülürüz.

Bu selcuk bu takimda hala ilk 11 oynuyorya yazik vallahi şu gençlere ozan gibi seneye ne atalay kalir ne mustafa kalir uvey evladi selcuk oynar

Bu cimmy denen futbolcu müsveddesini ve Selçuk denen dinazoru oynatmak zorundamıyız?

Penaltılardan en çok çeken takım biziz yeminle ya. Penaltı olduğunda kesin kaçıracağız diyorum artık. Selçuk golü atsa rahat bir maç izleyecektik. Şimdi Denizli de dirençlendi.

Jimmy de etkisiz mariano Allah’a emanet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

babel ve jimmy ile olmaz bu is iki kanada hayvan gjbi yardirip giden adam lazim ,cok statik oynuyoruz!

Babeli eline carpan top ceza sahasinin icinde olsa penalti verirdi herhalde.

Penaltı kaçtı kaçabilir önemli değilde takımda bariz sağ bek problemi var. Oraya bu transfer döneminde bi çare bulmalıyız kesinlikle.

Ayrıca Seri henüz takıma alışamadı diye düşünmek istiyorum. Eğer Seri zaten normalde de böyle bir oyuncuysa sezon boyu çok üzülürüz.
Seri on libero oynuyor 😂

Geri
Üst Alt