⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Marcao hep tek kaldı forvetle olması gereken basması gereken adam olmadığı için sürekli basmak zorunda kaldı ve beceremedi yedi kartları.Selçuk'u koyup sahada yürütünce böyle oluyor.

Hoca canımız ama yetti artık evlat evlat.İlk geldiğinde de ben burda olsam sabriyi yollamazdım demişti.Nasıl bir evlat takıntın var hocam anlamadık ki

BU arada selcuğun kullandığı penaltı kadar kötü penaltı nadir görmüşümdür resmen gözleri ile baktığım yere hafif plase atıyorum kaleci sende uç dedi anasını satayım.

Takım çok ağır şekilde oynuyor, tempo konusunda var biraz sıkıntı. Takım boyu gene aşırı fazla top almaya gelen yok neredeyse. Gene bireysel kaldık

Belhandaya suc bulmuyorum orta sahada top isteyen yok mecburen her pozisyona atlıyor belhanda selcuk gibi kacak güresse daha iyi olur

Donk - Selçuk değişikliği olmalı. Seri-Belhanda merkeze gelmeli. Ki bence Diagne yerine Emre girip, 4-4-1'e dönmeliyiz. Hızlı çocuk araya kaçabilir.

Yani onu bunu yorumlamaya gerek yok. 2019 2020 sezonu basliyo ilk macin selcuk inan hala ilk 11 basliyor yazik gercekten yazik.

Selçuk nasıl oynuyor aklım almıyor hala. Kendi mevkisini batırdığı gibi Seri'nin etkili olmasını engelliyor.

Geri
Üst Alt