Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.397
- 3.371
- 2.278
Emre solda 15 dakika oynasın Lopez 2. sarıdan atılır zaten, ne kadar temposuz adam var hepsi oyunda bu sıcakta, onların yerine Emre hatta Ömer bile olsa iş yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kart da Marcao'nun hatası değil. Stoperlerimiz ön libero gibi oynuyor böyle bir sistem yok dünyada.
Bu futbol birileri hatali pas yapicak herkes her verdigi topu dogrumu veriyor orta sahada arkasi donuk adama sari kartin varken hayvan gibi giriyorsan kasap derim ben sana ben olsam net para cezasi veririmDoğru diyorsun da pozisyon başlangıcı doğru olsa hiç yaşanmayacak o olay
2 kart da Marcao'nun hatası değil. Stoperlerimiz ön libero gibi oynuyor böyle bir sistem yok dünyada.
Ben Fatih Terim değilim. Kendisini de Allah kabul etmiyorum. Ama hatalarından çok sevaplarının olduğunu biliyorum. Şuan Üzerinde Galatasaray forması varsa yıldızlarından 2 sinde Fatih Terim var. Belki hatalı karar vermiş olabilir ama takım içinde olan adam o. Hayır Fatih Terim istifa etsin diyenleri eleştirdiğim yoruma da bir moderatör olarak bu şekilde senin cevap vermen ayrıca şık oldu tebrik ederim. Fatih Hoca aklın varsa istifa et olaki şampiyonluğu kaçırırsan bunlar senin arkana teneke bağlar.terim neden selcugu oynatıyor
İşte bu yüzden 6 numara transferi diye bir tarafımızı yırttık.Şükürler olsun almayı akıl ettiler.Marcao hep tek kaldı forvetle olması gereken basması gereken adam olmadığı için sürekli basmak zorunda kaldı ve beceremedi yedi kartları.Selçuk'u koyup sahada yürütünce böyle oluyor.
Hoca canımız ama yetti artık evlat evlat.İlk geldiğinde de ben burda olsam sabriyi yollamazdım demişti.Nasıl bir evlat takıntın var hocam anlamadık ki
Bütün sene eleştirilen diagne sahanın en iyisi. Şu adama öyle büyük haksızlık ediliyor ki
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yani Denizlispor yükleme yapmıyor mu? Onlara sıcak değil mi? Geçelim bu saçma argümanları.Hava sıcak ve sezonun başı. Takım fazla yükleme aldı ve birlikte çok çalışamadılar. 2-3 haftaya ihtiyacımız var. Marcao için de gereken yapılacaktır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iki degsiklik ayni anda yapilmali.Şimdi çok iyi karar vermesi lazım değiştirirken.