⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Emre solda 15 dakika oynasın Lopez 2. sarıdan atılır zaten, ne kadar temposuz adam var hepsi oyunda bu sıcakta, onların yerine Emre hatta Ömer bile olsa iş yapar.

2-0 önde bitireceğimiz yarıyı ne yaptık ettik yine zora soktuk.denizli daha çok bulacaktır kırmızıdan sonra işimiz zor.donk ve emre hamlesi olmalı

terim neden selcugu oynatıyor
Ben Fatih Terim değilim. Kendisini de Allah kabul etmiyorum. Ama hatalarından çok sevaplarının olduğunu biliyorum. Şuan Üzerinde Galatasaray forması varsa yıldızlarından 2 sinde Fatih Terim var. Belki hatalı karar vermiş olabilir ama takım içinde olan adam o. Hayır Fatih Terim istifa etsin diyenleri eleştirdiğim yoruma da bir moderatör olarak bu şekilde senin cevap vermen ayrıca şık oldu tebrik ederim. Fatih Hoca aklın varsa istifa et olaki şampiyonluğu kaçırırsan bunlar senin arkana teneke bağlar.

Marcao hep tek kaldı forvetle olması gereken basması gereken adam olmadığı için sürekli basmak zorunda kaldı ve beceremedi yedi kartları.Selçuk'u koyup sahada yürütünce böyle oluyor.

Hoca canımız ama yetti artık evlat evlat.İlk geldiğinde de ben burda olsam sabriyi yollamazdım demişti.Nasıl bir evlat takıntın var hocam anlamadık ki
İşte bu yüzden 6 numara transferi diye bir tarafımızı yırttık.Şükürler olsun almayı akıl ettiler.

diagne ciksin linnes girib sola kecsin , babel ortaya kecsin sagada emre . kontra atak oynayib kazana biliriz

Şimdi çok iyi karar vermesi lazım değiştirirken.
Iki degsiklik ayni anda yapilmali.
Babel sari karti var sikintili oynuyor ve topu kimseye vermiyor illa calim atip gol atmanin derdinde.

Selcuk oynadigi oyunu yabancilardan biri oynasa hain diye sene sonuna kadar linc yerdi.

Cikacak oyuncular bence selcuk-babel olmalı.
Jimy orta sahaya emre ve belhanda kanatlardan bindirmeli.
Diagnede forvetlerle bogusun.

Geri
Üst Alt