⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Ben Fatih Terim değilim. Kendisini de Allah kabul etmiyorum. Ama hatalarından çok sevaplarının olduğunu biliyorum. Şuan Üzerinde Galatasaray forması varsa yıldızlarından 2 sinde Fatih Terim var. Belki hatalı karar vermiş olabilir ama takım içinde olan adam o. Hayır Fatih Terim istifa etsin diyenleri eleştirdiğim yoruma da bir moderatör olarak bu şekilde senin cevap vermen ayrıca şık oldu tebrik ederim. Fatih Hoca aklın varsa istifa et olaki şampiyonluğu kaçırırsan bunlar senin arkana teneke bağlar.
Fiorentinaya gidebilir

fatih terim kendini Galatasaray'ın Allahı olduğunu düşünmeye devam ettiği sürece bu takımdan bir bok olmaz.taraftar arkamda istediğim her şeyi yaparım kafasıyla devam ettiği sürece takım milim ilerlemez.

Dinamizm yok. Fatih terim kendine ihanet ediyor maalesef. Yaş ortalaması +30 olan bir takım ancak pas oyunu ile ayakta durabilir ki bu oyun tarzı Fatih Terime göre değil. Terim coşku baskı ve kaos ister oyunda. Sürekli presle rakibi boğar. İkinci gelişinde Felipe diye bir oyuncu aldırmıştı, koşmuyor diye geri göndermişti. Şimdi bu kadar durağan bir oyuncu grubu ile başarılı olacağını sanmıyorum açıkçası. Selçuk konusuna girmeye gerek yok. Bu kadar büyük bir teknik adam keşke bu kadar da takıntılı olmazsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu anda cagne çıkmamalı hoca inşallah çıkarmaz. Babel forvete geçerse hepten yandık. Bu arada babel çok yavaş oynuyor biraz tek top oynaması lazım her topa basmanın bir anlamı yok

her Deplasmanda aynı muhabbeti yaşayacağız belli ve bir çözüm bulamıyor malesef hocamız. Ligimiz o kadar leş bir liggi şu leş bitik halimizle bile şampiyon olabiliyoruz şaka gibi malesef

Takim bu kadar kotu oyunu ben beklemiyordum sahsen su pozisyona penalti çalan hakemi dürtmek lazim milletim agzjna laf veriyoruz.. bu takim ne kadsr bu kadar kotu oynar deli olacam

Felaket senaryosu gibi bir ilk yarı oynadık ama sakin kalmak lazım. Denizli'de de iş yok. Rodallega uğraşıyor işte tek başına. Haldır huldur saldırmazsak kazanma şansımız var.

Denizli kötü. Alabiliriz ancak iyi bir oyun aklı lazım şu anda. Nasıl olucak bilmiyorum.

Takımda iyi oynayan bir oyuncu yok böyle durumlarda silkinmek için bir lider gerekir ama saha içinde 2 yıldır lider oyuncu da yok o yüzden hemen siniyoruz ayrıca ekstra işler yapacak futbolcu da yok frikikten atsın 30 metreden çatala taksın

Geri
Üst Alt