⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Şu anda cagne çıkmamalı hoca inşallah çıkarmaz. Babel forvete geçerse hepten yandık. Bu arada babel çok yavaş oynuyor biraz tek top oynaması lazım her topa basmanın bir anlamı yok
Etrafında tekte oynayacak kimse yok ki mecbur topu tutmak için yaslaniyor geriye

ulan bir yoruma bakıyorum bir rütbesine bakıyorum. Yok aslan üye yok bilmem neyi. Hayır adminler bu adamlara rütbeyi seçip mi veriyorsunuz? Rütbesini görmesem kuş dicem. Ya yok arkadaş burdan maç falan takip edilmez. Yolda kaldık maçı burdan takip edelim dedik. Kimisi Fatih adlı hoca diyor kimisi istifa etsin diyor. Hayır ifade özgürlüğü diye birşey var ama sizin ifadenize işiyim. Bunlara bu rütbeyi veren admine de biraz vicdan dilerim. 10 sayfa okudum ruhum daraldı imdat diye çığlık atıcam anasını satim. Ulan şampiyonluk mu gitti? İyi ki bu takımın kötü günlerinde yanında olan taraftarlar var. En ağrıma giden de bu takım şampiyon olunca avaz avaz bağıranların da mutlu olup kendine pay biçmesi.HAKETMİYORSUNUZ BU RENKLERİ
saçmalamaktan kaçınalım

Onyekuru'nun alınması gerekirdi. Defansı delen adamlara ihtiyacımız vardı, biz duran adamları ve duran oyunu tercih ettik.
Şampiyonlar liginde başımız ağrımaz umarım.

Babel'de bana sarı kartıyla maçı tamamlayabilecek gibi gözükmüyor. Tecrübeli idare edebilir demek isterdim ama barajdaki aptalca hareketinden dolayı güvenemiyorum.

Serinin 3.stoper gibi oynaması ve selcugun hayalet olarak sahada gezmesi maci bu hale getirdi.evet marcao hatalı ve hiç konsantre değil.ama bu halledilmeyecek bisey değil.ortasahasizlik stoperleri çaresiz bırakıyo.

seri iyi oynuyor. gayet iyi pas yapıyor. orta sahadaki akışı sağlıyor. fakat o adamdan kesicilik beklememek lazım. hoca adamı 6 numara olarak kullanırsa seriyi bitirir de köreltir de. selçuk inanılmaz kötü oyundan çıkması lazım. donkla yer değiştirmeleri gerek. bu saatten sonra risk alıp defansı donk-luyindama, orta saha seri-belhanda devam etmemiz lazım

Lopes her zamanki gibi kırmızı yer gibi .adamın her oynadığımız maçta falsosu var

Geri
Üst Alt