⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Eee ahmet çalık girdi tırstık noldu golü yemedik mi. Net söylüyorum hocanın taktik teknik bilgisi 0. Hiç bi zaman da olmadı zaten, bireysel çıkışlar ve kaos, hepsi bu.

Ben hayatımda şu nagatomonun oynadığı kadar kötü bir sol bek performansı görmedim. Orta sahanın ilerisinde tek bir olumlu hareketi olmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk günümüzü zehir ettin.Allah seni bildiği gibi yapsın.Gerçi yapmış zaten...

Diagne bugün iyiydi Selçuk kararı bitirdi bizi Ahmet çalığı almak nedir Al ademi defans zaten işliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın hazır olması 1.5 2 ay sürer. O zamana kadar kaç yenilgi alırız bilmem

Terim'in cezalı olduğu maçlarda kulübedeki hoca müsveddelerine karıştığını sanmıyorum.

10 numarali formamiza tarihte hic bu kadar ayaga dusmedi. Belhanda copune 10 numarayi verdigimize mi yansak bide ustune 4 milyon euro verdigimize mi. Muslera'yada ayri bir parantez acalim, bu kadar gol yemek icin 4 milyon euro vermeye gerek yok. 1 milyonluk kalecide bundan fazla gol yemez. 3 yildir 40 golun altina dusmuyor masallahi var.

Halen Selçuk diyorlar ya

Bırakın Selçuk'u onu oynatan zihniyete yüklenin beyler

Bu takımda en büyük sorun 2 senedir doğru düzgün oynanmayan futbol ve sistemdir görün artık bunu

Güvenilir ıptv alabileceğim site var mı bildiginiz yardımcı olabilecek var mı?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Geri
Üst Alt