⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Son 2 yil sampiyonlugun iskeletini terim kurmadi, aldigi oyuncular ortada! Bi mok anladigi yok. Sneider istemeyen adamdan bahsediyoruz, onun yerine kaka istemisti:/ gomisi yollayan ve basimiza bela ettigi diagne. Daha sayimmi?

Cok yazik cok. Sinir hastasi ettiler adami

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bravo beyler kına yakın kaba etinize. Gün sizin gününüz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih terim sallayip durmayin.

Böyle beceriksiz yönetim varken, Fatih hoca hiçbir zaman takımlarını hazır edemez.

Geçen sene forveti sat. Bu sene fernandoyu sat.

Adam banega istedi, forvet istedi,kanat istedi, dos istedi. Eee gelde takımı hazır et
Boş yapma selçuk 90 dakika seri 6 no oynadı

Yılmaz vural böyle takım çıkarmaz

Yaşmış şuymuş buymuşu yok al sana 31 yaşında Mbamba ve 34 yaşında Rodallega. Ekmeğini futboldan kazanıyorsun ama sahada adım atacak halin kalmıyor 10 dakika sonra. Selçuk ile başlanmayacağını hazırlık maçlarında göremediyseniz boşuna hazırlık maçı falan yapmayın.

Çok kötü bir takıma kötü yenildik bunu izah edemezsin ya bu kadar fizik ve mental olarak hazır olmayan teknik heyetin ne yaptığı belli olmayan maç olabilir mi Akhisar maçından beri böyle oynuyoruz

Fatih terim sallayip durmayin.

Böyle beceriksiz yönetim varken, Fatih hoca hiçbir zaman takımlarını hazır edemez.

Geçen sene forveti sat. Bu sene fernandoyu sat.

Adam banega istedi, forvet istedi,kanat istedi, dos istedi. Eee gelde takımı hazır et

Ya birak kardeş, 2. Ligden yeni cikan takima boyle ezilerek yeniliyorsa, 8 eksigin olsa bu maç Terim’e yazar.

Terim en buyuk sansimiz diyen bir adamim ama takimin genel ruh hali, durumu rezalet otesi. Hicbir bahanesi yok.

Geri
Üst Alt