Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AdemAlternatif olarak ne önerirsiniz?
Yok cok agir BELKI
nando
Ahmet Marcao Nagatomo
Mariano Lemina Nzonzi Ömer Emre
Fegh Adem
yapariz. Babel de belli degil. Ve 3lü stoperin birisi bek olmali ( alaba kimmich walker vs.Gibi) . Bunu da en iyi naga yapar
Babel sakat halen . Sakat degilse eger, nzonziyi defansa cekip ( ahmer yerine), babeli forvet ve Feghi de CAM olarak oynatirim.Dediğiniz mantıklı ancak bu kadroda da hücumda aşırı zorlanırız diye düşünüyorum.
Adem
Emre Feg
Ömer Nzonzi Lemina
Emre Marcao Donk Mariano (Ne yazık ki)
Muslera
Anca bu
Babel sakat halen . Sakat degilse eger, nzonziyi defansa cekip ( ahmer yerine), babeli forvet ve Feghi de CAM olarak oynatirim.
5'li için kanatlar yetersiz. Emre ileri geri yapamıyor arkasında Marcao el bombası. Sağda Mariano zaten rezil.4'lü savunma oynadığımızda topu çıkaramıyoruz. O yüzden 5'li savunma olmalı diye düşünüyorum.
Seri yada Omer yerine Nzonzi oynar artik banko. Luyindama yokken Nzonzi gibi savunmasi digerlerinden hallice bi adamdan vazgecmek mumkun degil.![]()
3'lü ancak bu çıkar öff ulan Andone,Luyindama ve Falcao olsa inanılmaz oynardık şu sistemi.
Eger öyleyse fegh cam li oynayabiliriz. Babel forvet olarak hep iyi oynadi bizde aslinda. Kanata gectiginde elestirileri yemeye basladiSanki Babel yetişecek diye bir haber okumuştum. İşin kötü tarafı 2 hafta önce sövdüğümüz adama muhtaç kalmamız.
Sevilla'dayken henuz bacaklari isliyodu. Bu yil kagnidan farki yok malesef. Sagindan atip solundan gecer rakip hucumcular.mariano'nun da sevilla'da 3lü defansın sağında oynamışlığı var.
3 stoper + Nzonzi beklemiyorum açıkçası, Çok kreatif oyuncular sayılmaz belki ama Ömer ve Seri orada en azından dinamik sayılır.Seri yada Omer yerine Nzonzi oynar artik banko. Luyindama yokken Nzonzi gibi savunmasi digerlerinden hallice bi adamdan vazgecmek mumkun degil.
vallahi içler acısı bir 4lüMariano Ahmet Marcao Yuto
Let the #show beginn
Mariano'nun Sevilla ve bizdeki ilk dönemleri ile bu sezonu kıyaslayamayız. Şu an mecburiyetten oynuyor bırak 3ü 5imariano'nun da sevilla'da 3lü defansın sağında oynamışlığı var.